To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
pietics
Witam
Do jakiego bezpiecznika w skrzynce Waszym zdaniem najlepiej podpiąć zasilanie CB? Myślałem o podpięciu bajpasem pod F47 lub F48?
Po podpięciu pod F47 dużo zbierało zakłóceń ,zrobiłem bezpośrednio z aka ,wiadomo z bezpiecznikiem
-
Cytat:
Napisał
tipomirek
Po podpięciu pod F47 dużo zbierało zakłóceń ,zrobiłem bezpośrednio z aka ,wiadomo z bezpiecznikiem
Też chciałem od aku, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Którędy kolega poprowadził kabel z kabiny do komory silnika i w którym miejscu (jak?) podpią pod akumulator?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
ps. rejestrator podpiąłem pod bezpieczniki i dlatego kombinowałem, że CB zrobię tak samo
-
Cytat:
Napisał
pietics
Też chciałem od aku, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Którędy kolega poprowadził kabel z kabiny do komory silnika i w którym miejscu (jak?) podpią pod akumulator?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
ps. rejestrator podpiąłem pod bezpieczniki i dlatego kombinowałem, że CB zrobię tak samo
Z aka prowadziłem obok z lewej strony w dół za ABS ,jest tam dość duża zaślepka gumowa w blasze komora silnika a kabina ,widać ją lekko nad pedałami ,mam sedana ,dla wygody zdjąłem tą osłonę pod kierą
-
Cytat:
Napisał
pietics
Do jakiego bezpiecznika w skrzynce Waszym zdaniem najlepiej podpiąć zasilanie CB?
CB możesz podłączyć pod bezpiecznik F33, F34, F36 - są one bezpośrednio z akumulatora.
-
Dziękuję Kolegom za fachowe porady. Na Was zawsze można liczyć.😁