To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bielaPL
Kto posiada wersję Tipo i napisze co go boli w tej wersji wyposażenia? Czego brakuje i co najbardziej wkurza?
Jak przeszukasz forum, to znajdziesz wątki (chyba z jesieni ubiegłego roku), w których temat jest dokładnie rozpracowany i jest kompletna lista rzeczy, które różnią TipoTipo od wyższych wersji. Sam musisz ocenić czy jest Ci to potrzebne.
Cytat:
Napisał
mis888
nie musi sie zastanawiać czy ktoś nie podbiegnie i otworzy sobie sam bagażnik.
Na Bronksie typowe :mrgreen:, ale zawsze można wcisnąć przycisk z kłódeczką na desce i zablokować drzwi i bagażnik również.
Cytat:
Napisał
kmlnvm
brak uchwytu do zamykania to minus,
Ej, ludzie, pytanie było o braki wersji TipoTipo względem wyższych. Jeszcze kolega pomyśli że jak kupi Lounge, to dostanie ten pasek/uchwyt.
Cytat:
Napisał
ŻuczekM
gorsze wykończenie wnętrza, rodem z dostawczaka.
Twarda górna część deski rozdzielczej zamiast miękkiej, gumowatej? Jak ktoś ma kota, który sypia na podszybiu, to faktycznie może mieć znaczenie. Dla kota... ;-)
-
Brak regulacji siedzenia kierowcy, malo schowków i nierozkladana kanapa tylna (to juz nie aktualne ale moj egzemplarz ma nierozkladane...). Radio bez Bluetooth.
Gorsze wykonczenie mi noe przeszkadza a plastikowe boczki to nawet zaleta. Nie robia soe zacieki od deszczu...
-
Cytat:
Napisał
leinad
Radio bez Bluetooth.
Przecież jest w opcji, ja mam, śmiga ładnie.