To jest widok strony w wersji do druku
-
Też dostałem. W ten piątek byłem ze swoim samochodem w serwisie w związku z kampanią. Operacja trwała strasznie długo (ponad 2 godziny) i człowiek z serwisu nie był pewny czy zakończyła się sukcesem. Podobno nie wyświetlił się komunikat o zakończeniu. Jakby się okazało, że nie ma zwrotnej informacji z FIAT'a mają do mnie dzwonić i wgrywać ponownie. Niestety nikt mi nie był w stanie odpowiedzieć co ta poprawka wnosi (niby poprawia pracę radia). Ja nie zauważyłem jak na razie żadnych zmian.
-
Pewnie chodzi o ta usterke: https://youtu.be/xsxdbJRAMnU
-
Całkiem możliwe, mnie też o tym czytał człowiek z obsługi z dokumentacji jaką dołączono do upgrade. U mnie nic takiego nie występowało.
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
Siedzę właśnie w Bielsku w serwisie i czekam aż skończą. Podobno jakieś gotowce mają tylko najdłużej schodzi ściąganie z chmury (pewnie ma na myśli jakiś dysk google czy co?). Ale jest nadzieja bo już wiele razy to robili. Dam znać po.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Bełem wczoraj w serwisie w Bielsku, zrobili w ok.45 min. Najdłużej zajmuje ściągnięcie "gotowca z chmury" jak się wyraziła osoba przyjmująca zgłoszenie. Oczywiście trafiłem na tego małego czarnego - no teraz już siwego z wąsem i na pytanie ile to potrwa jak zwykle otrzymałem odpowiedź nią nie będącą - "Ja tego nie przyspieszę...". Ale w sumie wszystko odbyło się sprawnie. Trzeba się liczyć z wykasowaniem całkowicie pamięci czyli Radio i telefon trzeba sobie potem ustawić, ale z punktu widzenia samej poprawki to niczego nowego nie wnosi. Potwierdzone - nasze radia produkują w Czachach.