http://fiatklubpolska.pl/obsluga-por...a-forum-12406/
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 27774Załącznik 27775Załącznik 27776Załącznik 27777Załącznik 27778Załącznik 27779Załącznik 27780Załącznik 27781Załącznik 27782Załącznik 27783Załącznik 27784no to dodaje fotki :
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
dzięki Zbych04 :piwko:
czy to jest wersja pop? Bo wydaje mi się, że w środku masz ekran dotykowy, kierownicę skórzaną a tego nie ma w wersji pop
Bardzo fajny !
Osobiście bardzo mi się podobają te 16-stki z HB lub SW. Myślę, że sedan dużo lepiej by na nich wyglądał, niż na tych z którym go sprzedają.
Jak tak patrzę na HB to mam ochotę właśnie na niego :)
Szerokości !
tak to jest POP ale pewne dodatki dobierałem:
-pakiet style pop
-światła przeciwmgielne
-podłokietnik przedni
-kierownica i gałka ze skóry
-kierownica ze sterowaniem radia
-lakier metalik colosseo
-radio Uconnect 5" z DAB
-koło zapas pełnowymiarowe
mam nadzieje że mogłem Wam jakkolwiek pomóc w wyborze wersji auta, szerokości :dresik:
ja też mam 16 i sa jeszcze super niz w HB :)
Zgodzę się z @IT_spec i @marnyd4d, te felgi rzeczywiście ładne. Znacznie lepsze od tego co pakują do sedana.
A te dywaniki dostałeś czy dokupowałeś osobno? Wyglądają fajnie, tylko pewnie gorzej z funkcjonalnością w zimę będzie. Ja zawsze dużo śniegu nanoszę do auta :P
Zbych04: dywaniki dostałem od dilera
Panowie orientujecie się może jakiej wielkości przychodzą bezpieczniki do naszych aut ? chciałem zaopatrzyć się w zapas spisałem dane i wartości bezpieczników tylko że pan w sklepie pokazał mi te małe i większe , tu się pojawił problem jakie, mini czy te max.
Kilka mini kilka max, najlepiej kup komplet tego i tego
W wolnym czasie zrób proszę foto idealnie od boku auta - chciałbym zobaczyć jak dokładnie prezentują się felgi z przodu i z tyłu samochodu :-)
ok, w weekend zrobię i dodam
Na spokojnie, bez pośpiechu i dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku :-)
auto bokiem na życzenie Tybek
ja mam stalowe fele i właśnie takie kołpaki, ale jednak co alus to alus i ładnie widać tarcze od hamulców z przodu i z tyłu i niech Ci dobrze służy:-) Muszę pomyśleć czy sobie nie sprawić alusów. :-)