Na pewno tak jest? Mi jeden z dealerów tłumaczył, że jak dostanę rabat na grupy zawodowe to żaden inny już nie obowiązuje.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja dostałem od ceny katalogowej 5000 do tego dywaniki. W zasadzie nie negocjowałem bo na fiacie w Bielsku dostałem 2000 mniej. Sprzedawca Ganinex Katowice. Dają dość dobre upusty ale po sprzedaży radź sobie sam. Taka już ich charakterystyka. Z Puntem miałem tak samo.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja za białego hatchbacka wersja pop z silnikiem 1.4 t-jet bez żadnych dodatków mam zapłacić przy odbiorze 53100zł.Więc zalezy od której ceny patrzeć ile procent bo w salonach liczą wszystko od ceny katalogowej a nie promocyjnej(59,000 vs 55,900) za t-jet w wersji pop.Może po majówce dotrze do polski:)i bym zapomniał standardowo dywaniki,mata do bagażnika, i jakieś tam pierdołki na początek:)
Witam dzisiaj zamówiłem swojego SW rabat 13% od ceny katalogowej
Za tipo SW benzyna 95KM w wersji POP z grzaniem doop, przyciemnianymi szybami i dodatkowym gniazdkiem w bagażniku w Torino w Łodzi na 3. maja chcą ode mnie 52.500 (9% rabat na grupę zawodową od ceny katologowej) - szukać taniej?
Rozesłałem kilka zapytań odnośnie interesującego mnie wyposażenia. Prawie wszystkie oferty na tym samym poziomie. Oprócz jednej, która dała dodatkowy rabat w wysokości 1 000 zł. Oczywiście zrobiłem również kalkulację dla grupy zawodowej i tutaj to wygląda zdecydowanie lepiej (dodatkowe 4 000 zł).
Ganinex Gliwice ale najpierw podzwoniłem po salonach i prosiłem o wysłanie ofert na maila i z tym poszedłem do dilera,te 13% to na grupe zawodową bo standartowo na Tipo SW Lounge jest 9.5% + 2% od dilera razem 11.5%
W Katowicach na Kościuszki 261 dostałem ofertę na 10% od ceny katalogowej, kropla drąży skałę ;) Aha, ja się staram o wersję POP i tu chyba na więcej nie mogę liczyć :roll:
Standartowo na wersję POP jest 7,5% + 2% od dilera razem 9,5 % , na Easy 10,5 % , a na Lounge 11,5 % , walcz warto .
Pozdrawiam
Dorzucili Ci coś jeszcze? Jakieś "gratisy"?
Z kim się kontaktowaleś? Ja negocjowałem z p. Maciejem i nic poza 11.5% nie jest skłonny dać procz dywaników !
Pytałem o Fiata Tipo SW 1.4 T-jet 120km z lpg w wersji lounge, lakier metalik dodatkowo czujniki parkowania i kamera cofania, przyciemniane szyby oraz czujniki zmierzchu i deszczu cena zaproponowana 73900zł.
Gdyby chociaz android car dorzucił lub opony zimowe już bym dawno zamówił !
Mają dorzucić przy odbiorze,dywaniki,matę do bagażnika,śruby zabezpieczające do kół,ubezpieczenie w promocyjnej cenie,na android raczej nie licz bo on z automatu wchodzi do cennika jak bierzesz pakiet Tech ,z oponami to nie wiem czy coś wywalczysz.
Ja kontaktowałem się z panią Hanną Skontakuj się z nami - Dealer Fiat Ganinex Gazda Group
Co do wyposażenia to czujniki i kamerę lepiej dobrać w pakiecie TECH a czujniki zmierzchu, deszczu i szyby w pakiecie Komfort II
Dałem się zrobic czy co? :D Tipo Sw 1.4 Easy + pakiet komfort II - 60 600, cena katalogowa 63700, dali do tego dywaniki i zabezpieczenie podwozia w gratisie ( cena w serwisie ok. 1000 pln ) i wywalczyłem 300 pln raabtu na LPG.
5% rabatu :D
Witam.
A jaki jest standardowy rabat na Tipo Sedan w wersji Lounge, bo wszystkie oferty mam na jednakowym poziomie cenowym? W sumie z pakietem business wychodzi koło 8% rabatu - oczywiście ten rabat bez grupy zawodowej.
Ja już jeżdzę autem :P
Jak pytałem się w styczniu 6 innych serwisów, żaden nie chciał zejść, jak bylem u dealera, powiedzili, że tak schodzą tipo i rabatu nie dają.
Zamowilem TIPO sedan 1.4 wersja EASY plus gazownia i czujniki. Rabat wyniosl 10.5% REISKI BYDGOSZCZ. W gratisie dostalem dywaniki ale UWAGA gumowe :] welurowych bym nie chcial :]