Ze zdjęć wygląda że wnęka jest głęboka na tyle żeby butla nie wystawała ale... jakby wrzucić większą o 20 L butlę to już by się wytłoczka przydała :wink:
To jest widok strony w wersji do druku
Ze zdjęć wygląda że wnęka jest głęboka na tyle żeby butla nie wystawała ale... jakby wrzucić większą o 20 L butlę to już by się wytłoczka przydała :wink:
Witam,
Zastanawiam się nad wersją HB z LPG. Chciałbym prosić o wrzucenie zdjęć takiego bagażnika? W salonie niestety takiego egzemplarza nie ma...
Dziękuję i pozdrawiam.
Bagażnik w HB z LPG będziesz miał taki sam jak bagażnik w HB z pianką i pełnowymiarowym kołem zapasowym. Na pewno w salonie taki będzie. Zdjęcia nie odzwierciedlają w 100% wielkości bagażnika.
Stasiu115 - bagażnik HB w wersji z LPG jest bardzo mały zmniejsza się z 440l do 360l i jak już pisałem wcześniej jak go zobaczyłem to zamówiłem kombi.
Ja jeszcze chwilkę muszę poczekać na odbiór mojego (finanse itd)
Moje pytanie do użytkowników TIPO SW LPG.
Jaka jest wysokość schowka pod górną podłogą?
Czy wejdzie tam dojazdówka?
Sprzedawca w ASO mówił, że wejdzie.. ale oni mówią wszystko co chce się usłyszeć XD
Ktoś to już sprawdzał i nie wejdzie. Co najwyżej sama opona :)
Nie wejdzie dojazdówka, zestaw naprawczy wejdzie, na oko ok 10cm wysokosci
Tak myślałem, bo dosyc płasko było jak oglądałem. Dzięki, za info.
Jaki maksymalnie wchodzi zbiornik do wersji SW? Wyczytałem na forum, że STAKO 680x220, ale mam obawy, czy takie coś można wsadzić, bez specjalnych narzędzi... Chcę założyć instalację po za ASO.
Czy ktoś ma może taki zbiornik i wrzuci zdjęcia? Zastanawiam się też nad 650x230.
Możesz wsadzić nawet na styk po średnicy a co do wysokości to masz pole manewru bo zwiększajac wysokość pomniejszysz magic cargo box pod górna podłoga bagażnika. Ja mam fabryczny ale jakbym sam wsadzał to bym zapodał największy jaki wejdzie pod górna podloge a to co by zostało wokół to byłoby na szpargały...
A ten fabryczny jakie ma wymiary? Chcę upchnąć największy zbiornik, ale bez wybrzuszenia w podłodze. Mierzyłem, że 225-230mm na wysokość to max., żeby miało to jakiś wygląd. Jak jest ze średnicą? Podwójna podłoga u mnie bardzo często wylatuje z powodu braku miejsca.
BTW mam silnik T-jet i chcę w niego wrzucić instalację BRC P&D z dotryskiem benzyny przy wysokich obrotach.
Mam cały kufer gratów wiec nie za bardzo mogę dostać się do butli. Wokół niej jest sporo miejsca, mogłaby być wiesza a ma tylko 53l.
Kumpel założyl w astrze tylko trochę wyżej niż podloga i narzeka że mu tylko 32 litry wchodzi.
Witam kolegów.
Mam pytanko do tych, którzy dołożyli instalację LPG w ASO. Czy zamontowany zbiornik na LPG u was wystaje ponad podłogę bagażnika- czy zamontowana butla jest dokładnie takiej wysokości jak wnęka na koło zapasowe. Czy w autach w których butla jest wyższa ASO dało ten wyrównujący styropianowy boks. Jeśli można to prosiłbym o zdjęcia.
Taka butla jest w fabrycznym hb.
Znowu sie rozjechaly wątki co do styropianu patrz watek co nie podoba mi sie....
Pojemności bagażnika dla Tipo HB to 440l a z fabrycznym LPG 360l dla Tipo SW 550l a z LPG 530l dane z katalogu Fiata.
Załącznik 33471
Taka jest w sw ASO
Fabryczny SWhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abb0b6ca96.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Pytanie do Szary83. Nie wystaje Ci ta butla na wysokość? Ja chciałby wrzucić 650x230. Czyli tylko 5mm wyższą.