To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bibi
takie coś Duda montował w 4 serii 101 napraw (TVN Turbo nie pamiętam odcinka
-
Nigdy nie miałem domykania szyb pilotem,to znaczy co koledzy piszecie teraz Tipo też nie będzie miał ,zamówiony lounge plus 2 pakiety i dodatki indywidualne
-
Cytat:
Napisał
andrzej.durzy
w poprzednim fordzie z 04r w podstawowej wersji wyposażenia mogłem se szyby zamykać i otwierać z pilota :-P
Czemu nie kupiłeś Forda? Byś sobie otwierał, domykał.
-
Bo kurde z rozsądku kupił tipo i teraz brakuje mu pewnych funkcji z uwagi na ustępstwa na jakie musial pójść... Ja mam tak samo, najbardziej bedzie brakowało mi momentu i odejścia...
-
Cytat:
Napisał
lucaspatecki
Ten brak dotykania kluczykiem działa mi ma nerwy od kiedy zrobiło się ciepło... trzeba wkładać kluczyk i przekręcić by szybę zamknąć.... paranoja
Gdyby tylko istniała technologia jazdy z zamkniętymi szybami w lecie aby w środku było chłodno, niestety pewne rzeczy pozostaną tylko w sferze marzeń
-
Cytat:
Napisał
eleven111
Gdyby tylko istniała technologia jazdy z zamkniętymi szybami w lecie aby w środku było chłodno, niestety pewne rzeczy pozostaną tylko w sferze marzeń
No przecież jest. Wystarczy tylko taki przycisk ze śnieżynką nacisnąć. :mrgreen:
-
A ja mam za to inne, równie ciekawe pytanie.
Blokada otwierania szyb, u mnie działa tylko na szyby drugiego rzędu siedzeń. Szyba pasażera, po naciśnięciu przycisku blokady, żyje swoim życiem. Tak ma być?
-
-
Cytat:
Napisał
Łoszakowy
A ja mam za to inne, równie ciekawe pytanie.
Blokada otwierania szyb, u mnie działa tylko na szyby drugiego rzędu siedzeń. Szyba pasażera, po naciśnięciu przycisku blokady, żyje swoim życiem. Tak ma być?
Instrukcja obsługi do ręki, żeby dowiedzieć się jak swoje auto obsługiwać. Tam jest odpowiedź.
-
U mnie też tylko tył blokuje.
-
Cytat:
Napisał
jacek2
U mnie też tylko tył blokuje.
No to niech ktoś napisze, w którym to samochodzie przód blokuje... Normalnie szok, bo działa jak miało działać :sciana: Zamiast wymyślać, to instrukcje obsługi czytać, bo potem tego typu bzdety forum zaśmiecają.
-
Nie wiem krowa o co tak bijesz pianę za każdym razem wyskakując z tą instrukcją. Skoro wiesz to wystarczyło się tym podzielić i temat był by do zamknięcia. Też kilka razy odesłałem pytającego do instrukcji ale wydaje mi się, że nie miałem przy tym wsadzonego kija w du... Miłego dnia:)
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
No to niech ktoś napisze, w którym to samochodzie przód blokuje...
Hyundai Getz, Ford Focus MK1
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
Nie wiem krowa o co tak bijesz pianę za każdym razem wyskakując z tą instrukcją. Skoro wiesz to wystarczyło się tym podzielić i temat był by do zamknięcia. Też kilka razy odesłałem pytającego do instrukcji ale wydaje mi się, że nie miałem przy tym wsadzonego kija w du... Miłego dnia:)
Lubię mieć cokolwiek wsadzone w pupcię, niekoniecznie kij, jeżeli w fekalne tematy wchodzimy :food:
Co do instrukcji, to są podstawy podstaw i rozwodzenie się nad bzdurą, w postaci wielkiego problemu blokady tylko tylnych szyb, urasta do budowy promu kosmicznego. Instrukcja jest po to, żeby czytać, a nie żeby użytkownicy czytali za kogoś i na forum opowieści snuli...
Powyżej już mały łańcuszek poszedł, "u mnie tak samo", "u mnie też tylko tył", ... Czemu to ma służyć?
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Instrukcja jest po to, żeby czytać, a nie żeby użytkownicy czytali za kogoś i na forum opowieści snuli...
Krówka, prawda jest też taka, że kupując auto z drugiej, albo kolejnej ręki jest mała szansa na zakup auta razem z jakąkolwiek instrukcją obsługi, o takiej w języku polskim już nie wspominam.
Żeby dostać się do takiej instrukcji często przekopać trzeba przysłowiowe albo dosłowne pół internetu.
Nie wiem jak jest teraz, ale kiedy ja szukałem instrukcji chyba do Seicento, to nie dało rady jej dostać na oficjalnej stronie Fiata, bo to był już model wycofany ze sprzedaży.
A teraz kolejna kwestia, przecież "Prawdziwy Polak" instrukcję obsługi czyta dopiero jak coś się popsuje :P
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Powyżej już mały łańcuszek poszedł, "u mnie tak samo", "u mnie też tylko tył", ... Czemu to ma służyć?
A u mnie w ogóle nie ma takiego przycisku. Co robić? Jak żyć? :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
No to niech ktoś napisze, w którym to samochodzie przód blokuje...
Proszę bardzo: mitsubishi galant 2001, dawało nexia 1996. W tych autach osobiście to sprawdzałem i blokuje również przód po stronie pasażera. Nexii już nie ma na tym świecie ale jak nie wierzysz to z galanta mogę nagrać filmik...
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
No to niech ktoś napisze, w którym to samochodzie przód blokuje
I jeszcze Toyota Yaris I, nie wiem jak późniejsze modele.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Nexii już nie ma na tym świecie ale jak nie wierzysz to z galanta mogę nagrać filmik...
Nie musisz nic nagrywać ;-), są różne rozwiązania w autach, osobiście wpadałem tylko na auta z blokadą tylko tyłu, przy tym z elektryczną blokadą rodzicielską zamków. Dlatego ciekawy byłem :smile:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
wpadałem tylko na auta z blokadą tylko tyłu, przy tym z elektryczną blokadą rodzicielską zamków
W berlingo macalem taki przycisk elektrycznej blokady tylnich drzwi, chciałbym mieć to w tipo, te wichajstry wygodne nie są...