Fiat to shewe na kartuskiej, przy szadulkach nie ma Fiata.
To jest widok strony w wersji do druku
Ganinex Katowice odradzam, kupiliśmy tam Siene 18 lat temu, Sedici 6lat temu i jak pytaliśmy w zeszłym roku o rabat to zero. Stały klient sie dla nich nie liczy. No a w Partnerze w Bytomiu dodatkowy rabacik na start (pakiet tipotech o 1000zl taniej). W sumie przez drobne opóźnienia dostaliśmy jeszcze opony zimowe, koło zapasowe, dywaniki i rabat na gaz 500zl plus maly bonus (wart 200zl) o którym nie mogę napisać bo to od sprzedawcy był. W sumie warte to było jakieś 2300 oprócz standarowego rabatu a braliśmy biedawersje z tym tylko pakietem i klamki. Jeszcze udało sie przesunąć model w produkcji tak aby mial poduszki i dzieloną kanape.
Ja poprzednie auto kupiłem w Ganinexie, ale na Tipo dali we Wrocławiu wyraźnie lepszą ofertę i auto było od ręki do kupienia.
mis88: pięknie Cię dopieścili , ja czekam od 13 marca aż dojedzie do mnie auto a ostatni kontakt od dilera był że auto jest we Włoszech i wychodzi na to że tam już 5 tydzień czeka na dalszą drogę tylko ile może tak tkwić auto . Wyjdzie na to że dłużej je transportują niż je robili na fabryce , pozdrawiam
W ADF' ie kupiłem.
Witam na forum
Niedawno zamówiłem w końcu Tipo :) W Ganinexie obiecali 3 miesiące .
Wersja Easy Sedan 1.4 + metalik + kamera cofania , koło i nagrzewnica PTC . Razem wyszło 51500 zł . Wszystko z rabatem na grupę zawodową plus mały rabat dodatkowy. Co myślicie o tej ofercie. Zastanawiam czy rabaty na grupę zawodową są rzeczywiście takie dobre , czy może jest tak że osoby bez możliwości takiego rabatu dostają po prostu lepsze rabaty od salonu i wychodzi na to samo ?
Billyb Sw za 51500? kurde to ja zapłaciłem 60600 za 1.4 easy + pakiet komfort :(
Nie Sw tylko sedan z podstawowym silnikiem. Dopiero teraz doczytałem że w temacie jest SW , wiec trochę namieszłem , właściwie można usunąc ten post
Pisze,że easy sedan.
https://m.autocentrum.pl/firmy/deale...at-gdansk/394/
Chyba jednak jest ;)))
skrobniete via tapatalk
To jest skoda, plichta skoda. Obok jest wieswagen. Hm jutro będę tamtędy jechał.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://m.trojmiasto.pl/moto/Plichta-...ta-n87356.html
W tamtym kierunku jadę w sobotę. Jechałem w zeszła i dalej wydawało mi się że jest tam salon Fiata.
skrobniete via tapatalk
a można wiedzieć co to za cudo i ile już czekasz?
Jasne, Biały sedan Lounge + paket biznes + pakiet bezpieczeństwa + Podgrzewacz PDC + koło zapasowe. Zamówiony 29.03, produkcja 18 tydzień. Liczę, że koniec maja będzie odbiór. Pierwotnie miał być miesiąc później.
To wersja 1.6 + gaz. Cena po rabatach za całość 61800 zł
Ja zamówiłem 6 kwietnia i produkcja jest na 20 tydzień tipo kombi
Jutro auto będzie w salonie, montaż LPG i odbiór 5 maja jak się uda :(