To jest widok strony w wersji do druku
-
no okej ale tipo hatchback lonngue t-jet cennikowo wychodzi bez gazu 65900 dodaj jeszcze czujniki parkowania, grzane stołki itp które miałem skonfigurowane w astrze. Nie pamietam jaki był upust w Fiacie ale wydaje i się że wyjdzie podobnie jak astra. cena sedana jest dobra w podstawie i tu brawa dla marki.
-
67 tysi policzyli mi za Astrę z wyprzedaży rocznika, oczywiście bez gazy. Chyba z automatyczną klimą, tempomatem. Co mi się bardzo podobało w Astrze - zrzut ekranu telefonu na wyświetlacz od radia. Pytałem o to w Fiacie, niestety nie mamy tej funkcjonalności.
-
No tak Android Auto w Fiacie na razie niedostępne. Ja odbieram telefon w aucie na zestawie, działa to całkiem spoko a dodatkowo system czyta SMSy wiec jak dla mnie pełna obsługa najwazniejszych funkcji. Navi jest w systemie wiec nie musze korzystac z aplikacji na telefonie. Da sie przeżyć ;)
-
No tak, ja kupiłem auto z wyprzedaży rocznika. Nie dogadałem (pełną winę biorę na siebie) i pakietu biznes, czyli navi, kamera cofania, i inne duperele nie mam zamontowane. Jakby był zrzut navi byłoby free.
-
Ja tez mam z wyprzedazy 2016. Ale akurat trafil sie taki egzemplarz u mojego dealera wiec dobrze wyposarzony Tipek przekonał mnie do tego wyboru ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Dla firm FIAT daje na tipo 11% rabatu.
-
ja za swojego Lounge tylko bez PCT zapłaciłem po rabacie 58000
-
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Co to jest to PCT?
Zapewne PTC. W uproszczeniu farelka elektryczna wmontowana w układ nawiewu.
Niestety niedostępny w wersji LPG.
-
Dodatkowe ogrzewanie postojowe w takim razie
-
To nie jest webasto. To jest wspomaganie ogrzewania kabiny po uruchomieniu silnika. Dodatkowa grzałka w nawiewie.
-
Webasto znam tej innej nazwy nie kojarzyłem
-
Pct Taka suszarka co grzeje i powoduje że szybciej się silnik nagrzewa a co za tym idzie kabina i nie jest to webmastera:)
-
Tedy dodatkowo ma pakiet bezpieczeństwa. Ja za mojego sedana zapłaciłem 53850 wersja Lounge z pakietem business Lounge. Rabaty na Tipo są bo sam miałem ofertę na czerwonego HB Easy z kołem zapasowym za 53000 dla grup zawodowych
-
Sazem szczera prawda. Mówiłem że mam all bez pct
-
Te ceny co podajecie to silnik bez turbo. Fiat ma rabat, mi oferuja cale 3100, czyli zjazd do cennika ze stronki z modelami bo pozniej na stronce maja juz wyzsze ceny. Ja naleze do dyskryminowanej wiekszosci i nie naleze do zadnej z grup zawodowych. Btw, takie podwijne standardy sa chore, czemu naauczyciel ma miec taniej od ogrodnika, konserwatora itp...
-
Hej, ja się przymierzałem do Tipo od kilku miesięcy licząc, że uda się wystarczająco szybko odłożyć trochę grosza, żeby kupić za gotówkę. Jak była oficjalna zniżka na stronie, to od tego dało się jeszcze ugrać trochę u dealera. Teraz bez tej zniżki i po przekroczeniu progu 60 tys. zł nie wygląda już tak atrakcyjnie (mówię o hatchbacku 1.4 95KM w wersji Lounge).
-
Cytat:
Napisał
wajkii
, czemu naauczyciel ma miec taniej od ogrodnika, konserwatora itp...
i tu się mylisz bowiem nauczyciel nie jest objęty zniżką, mają ją za to prokuratorzy, komornicy, lekarze i paru innych
-
i jak pisałem w innym poście zniżki dla grup zawodowych co mają kasę i nie pamiętają kiedy ostatni raz dali komuś paragon fiskalny to czyste kurestwo i tyle mam do powiedzenia
-
W ktorejs marce nauczyciele maja taniej. Nie zmienia to jednak, ze to jest chore i pokazuje, ze spokojnie moga cene obnizyc o te 3-4tys. Watpie zeby dilerzy doplacali do aut dla grup zawodowych