U mnie działaZałącznik 28371Załącznik 28372Załącznik 28373Załącznik 28374
To jest widok strony w wersji do druku
To super zawsze można się do czegoś odnieść, w razie gdyby u mnie nie działało. Na rzecz Android Auto zrezygnowałem z nawigacji i trochę się zacząłem obawiać, jak wyczytałem na forum, że to nie do końca, albo i wcale, nie działa. Tym bardziej, że dzisiaj dowiedziałem się w salonie, że nie da się dograć nawigacji, jeśli nie wybrało się tej opcji fabrycznie.
W Google mapa są obszary offline więc nie potrzebujesz Internetu do nawigacji . Okey ruch i korki tak. W tej chwili mam dwie nawigacje, a mówią że od przybytku głowa nie boli. Prawda ?
Nawiązując do Android Auto jest platformą która dopiero się rozwija. Jest mało aplikacji które i tak bez Internetu są bezużyteczne.
Nie neguję, że ktoś wziął. Wiem jak działa Google maps, co przy podróżach wciąż i ciągle, jest dość kłopotliwe wyznaczać obszary offline. Ja nie wziąłem, ponieważ nie widzę sensu, natomiast rozumiem, gdy jest w pakiecie z czymś co akurat niezbędne.:)
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
Jednak działa :) Gratuluję :)
Po tym co odwala FIAT w sprawie Uconnect 6,5" więcej FIAT-a już nie kupię. Wiedzą jak zrazić do siebie fana marki. Punto za 5 lat będzie trzeba wymienić, w rodzinie miało być kupione Tipo, ale po jajach jakie wyszły z moim, dokonano zakupu auta znienawidzonej przeze mnie marki VW. FIAT z automatu odpadł i w rodzinie nikt nie weźmie już pod uwagę aut z grupy. A to wszystko za 3 500zł. Marketing FIAT-a i obsługa posprzedażna mogą bić sobie brawa.
Ja bym chciał w sedanie zeby kiedys zaaktualizowali soft aby działało iOS CarPlay ale to chyba tylko puste marzenie :(
Z tego co widzę Android Auto nie jest dostępny w Polsce. Aplikacja jest normalnie dostępna na niemieckim Google Play. Tak samo wykaz marek samochodów . Znowu Polaków traktuje się po macoszemu. https://www.android.com/auto/
To że oficjalnie nie jest jeszcze dostępne to nie znaczy że nie działa. Można ściągnąć sobie z innego źródła niż google sklep.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tasior a u Ciebie to działa?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja na swojego tipo czekam ma być na początku przyszłego miesiąca. Android auto jak na razie sprawdzałem na telefonie i działa ale przy odbiorze na pewno sprawdzę czy działa
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Super - to znaczy ze powinienem probowac dalej. Sprawdze z jakimś nowszym telefonem (ten mam z nielegalnym Androidem 6.0 bo producent nie wspierał 6.0).
Jedno pytanko - @lukas_kamienna mozesz sprawdzić czy działa jak masz w telefonie wyłączony BT?
Spróbuj ściągnąć stąd: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
Niestety tylko po kablu idzie.
@lukas_kamienna, wiem wiem - po kablu. Tylko nie wiem czy muszę sparować telefon z samochodem. A ta ikonka Android Auto to pojawiła sie jak podłączyłeś pierwszy raz czy juz wcześniej była?
Pojawiła się zaraz po podłączeniu telefonu i sparowaniu.