Bravaj - benefia - 1690pln
To jest widok strony w wersji do druku
Bravaj - benefia - 1690pln
Gratulacje piękny:)
Szerokiej drogi, gratulacje, w koncu sie doczekales:smile:
Gratulacje piękny:smile: Życzę bezawaryjnej eksploatacji i zadowolenia z tipka. Mam nadzieję że uda nam się zorganizować jakiegoś spota na S3:smile:
Jeszcze raz gratulacje!!!!!
Szerokiej drogi i amore z autka.
Ładny.Zadowolenia życzę.Ale brak mi jednak koła 17 w tej wersji :-)
Robs zgadzam się z Tobą ale odstraszyła mnie różnica w cenach opon 16 calowych i 17 calowych. Ja wiem że 17 są boskie ale strata 200pln na jednej oponie trochę boli szczególnie, że pewnie na zimę będę kupował i felgi metalowe i nowe zimówki
Ładnie, bardzo ładnie. Szerokości, pustych parkingów, przyjemności z użytkowania.
wiesz przecież Drogi Kolego, że ja bardzo chętnie. możemy nawet się umówić w jakimś hostelu na nocleg i wypić kieliszek czy dwa na tak zwane osiowe. A czy to będzie Gorzów czy Pyrzyce to mi wszystko jedno :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
wiesz przecież Drogi Kolego, że ja bardzo chętnie. możemy nawet się umówić w jakimś hostelu na nocleg i wypić kieliszek czy dwa na tak zwane osiowe. A czy to będzie Gorzów czy Pyrzyce to mi wszystko jedno :)
tedybear Gratulacje. Nareszcie możesz się cieszyc. Ja swoim jeżdżę od soboty. Radocha wielka.
Szerokiej drogi i bezawaryjnej eksploatacji.
Ja Panowie dziękuję raz jeszcze za miłe słowa i słowa otuchy - tylko jeden się wyłamał ale ja już go namierzę :)
Gratuluję!
W końcu jest :) Gratulacje!!!
Jak na 18 urodziny to spoko prezent sobie zafundowałeś Tedy. Bezkolizyjnej jazdy!
Najlepszy kolor ;-) :D
Gratuluję.
Super kolor.
Radochy z jazdy i szerokości życzę.
Nie wydaje Wam się, że na zdjęciu nr 7 maska sprawia wrażenie naprawianej, a zderzak nie jest dobrze spasowany??
Żartowałem. Niech się dobrze sprawuje :mrgreen: