To jest widok strony w wersji do druku
-
Pomijam sens wydawania kwot rzędu 100 zł lub więcej na uchwyt do smartfona.
Po co bawić się w jakieś archaiczne rozwiązania z jakimiś plastikowymi tandetnymi uchwytami.
Ja używam takich rozwiązań, w sumie to jedno (montowane do kartki) a drugie klejone do kokpitu kupiłem na zapas bo kosztowały śmieszne. Wykonane z aluminium, dość mocny magnes- super wygoda korzystania. Fotki poglądowe. Rozwiązań jest dużo, polecam wpisać na YouTube "uchwyt magnetyczny" i wybrać coś dla siebie.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2adfa02b21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4978b2e3b8.jpg
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
-
Mi takie magnetyczne słabo trzymają przez etui zwane potocznie kaburą a nie będę wyciągał z niego za każdym razem telefonu. Co kto lubi, rozwiązań za kilka złotych jest masa, ale kto bogatemu zabroni kupować za kilkadziesiąt.
-
Powtarza się sytuacja jak z zakupem auta... po co lounge kupować skoro jest tańszy pop i tez jezdzi... to siedzi głęboko w ludziach...
-
Cytat:
Napisał
kastomat
Pomijam sens wydawania kwot rzędu 100 zł lub więcej na uchwyt do smartfona.
Po co bawić się w jakieś archaiczne rozwiązania z jakimiś plastikowymi tandetnymi uchwytami.
Ja używam takich rozwiązań, w sumie to jedno (montowane do kartki) a drugie klejone do kokpitu kupiłem na zapas bo kosztowały śmieszne. Wykonane z aluminium, dość mocny magnes- super wygoda korzystania. Fotki poglądowe. Rozwiązań jest dużo, polecam wpisać na YouTube "uchwyt magnetyczny" i wybrać coś dla siebie.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2adfa02b21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4978b2e3b8.jpg
Wooow naprawdeeee...wiesz ze Ameryka juz odkryta? Moze szerloku doradzisz w ktorym miejscu mam ta blaszke przykleic do mojego s7 aby dzialalo nfc, platnosci zblizeniowe i ladowanie indukcyjne? Zima telefon przyczepiony do kratki to nie za dobry pomysl jezeli go ładujemy , uzywamy navi i streamujemy muzyke.
-
O to właśnie chodzi ale zaraz przeczytamy ze po co kupować telefony z takimi zbędnymi bajerami... drogie to przez to i zupełnie jie potrzebne... temu co tak napisze... bo potrzeby innych ma w zadzie... historia non stop zatacza tu koło albo zostałem jasnowidzem...
-
Ja sobie zamówiłem za całe 89 cebulionów Iottie vent.
Nie widzę problemu by nawiew na kartce wyłączyć. A na kratkę dlatego, bo na szybie nie chcę, a nie widziałem opcji jak przy tablecie zamocować inny uchwyt.
W starym aucie miałem tanie uchwyty i ciągle padały.
W moim przypadku te magnetyczne także nie wchodzą w grę.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Słuchaj jedny cwaniaczku z drugim (b i q)
Do cebularza mi daleko bo w przeciwnym wypadku zamiast Fiata za ponad 80 tys kupiłbym Dacie za 40 czy zamiast boxa za 3jkę to jakiś syf z Norauto za 400 zł.
Jak ktoś potrzebuje ładowania indukcyjnego to bierze uchwyt magnetyczny z indukcją- proste. Nie wiesz gdzie przykleić blaszki? Pomysł zastanów się, poczytaj a znajdziesz takie miejsce na powierzchni smartfona by nie kolidowało z NFC i indukcją.
Proste.
-
Niby zwykly uchwyt a dzieli jak polityka...
-
Dlatego każdy niech napisze co ma i jak mu się tego używa, a reszta niech sobie coś wybierze i nie ocenia, że po co on to ma a nie tamto. Mi na kratce nie przeszkadza, bo jedną zamykami i telefon mi się nie grzeje. Mam go blisko siebie, a na szybie musiałem sięgać by coś w yanisiku zgłosić np. Wydałem 3,5 zł plus 4 zł przesyłka i działa, sprawuje się więc ok. Gdyby nie spełniał zadania bym go wywalił i kupił inny, trudno, ale działa dobrze w miarę (jak na cenę). Co kto lubi. Ja staram się wydać jak najmniej inny może woli zapłacić za sprawdzone rozwiązanie.
-
Cytat:
Napisał
kastomat
Słuchaj jedny cwaniaczku z drugim (b i q)
Do cebularza mi daleko bo w przeciwnym wypadku zamiast Fiata za ponad 80 tys kupiłbym Dacie za 40 czy zamiast boxa za 3jkę to jakiś syf z Norauto za 400 zł.
Jak ktoś potrzebuje ładowania indukcyjnego to bierze uchwyt magnetyczny z indukcją- proste. Nie wiesz gdzie przykleić blaszki? Pomysł zastanów się, poczytaj a znajdziesz takie miejsce na powierzchni smartfona by nie kolidowało z NFC i indukcją.
Proste.
Cwaniaczkiem siebie nazywaj a cebularzem nikt ciebie nie nazwal wiec zluzuj gume i nie spinaj sie jak baranie jajca.
Poczytaj o uchwytach iottie , to pierwsza klasa w uchwytach a nie jakies marketowe za 8 zl. Jestem ciekaw jak pozniej bedziesz skrobac ta tasme pewnie 3m i jak usuniesz przebarwienie kokpitu po niej.
-
A mnie walą wasze uchwyty i przebarwienia po nich... jestem jasnowidzem -przewidziałem gownoburze :-)
A ja mam taki uchwyt fajowy co spełnia moje oczekiwania i to markowy ze znamienitym logo...
-
2 załącznik(i)
Ja mam coś takiego. Magnetyczny z ładowaniem indukcyjnym. Mniej więcej od roku go używam. Może nie był najtańszy, ale dla mnie jest to najbardzie praktyczny zakup gadźetu do autka. Duża wygoda. Wsiadam, przytykam smartfon, wysiadam zabieram. Bardzo dobrze i szybko ładuje Załącznik 34312
Załącznik 34313