JA tez mam od mopar o jakie ubezbieczenie chodz?Mi chodzilo o plan serwisowy przeglady gwarancyjne ktore mozesz wykupic przed pierwszym przegladem gwarancyjnym.Załącznik 26621
To jest widok strony w wersji do druku
JA tez mam od mopar o jakie ubezbieczenie chodz?Mi chodzilo o plan serwisowy przeglady gwarancyjne ktore mozesz wykupic przed pierwszym przegladem gwarancyjnym.Załącznik 26621
Mówisz o planie serwisowym,a ja o gwarancji -to inne kwestie
Trzeba policzyć, zależy to w dużej mierze od przebiegu który planujesz robić
Sam o to zapytałem i..serwisant sam powiedział,że może to się opłacać tam,gdzie są drogie roboczogodziny np stolica itd. Płacąc bez tego planu zapłacisz tak samo lub nawet mniej ,bo często są obniżki itd . Jednak z pomyślunku wychodzi mi jedno-ale to tylko przemyślenie:
1)masz dłuższą gwarancję,więc niejako musisz zjawić się w ASO -czyli nie muszą tobie obniżyć ceny za robienie przeglądów,bo jesteś na nich skazany
2)nie masz gwarancji,a mimo wszystko przyjeżdżasz,więc jest możliwe obniżenie /upust ,abyś dalej to robił
Patrzac na cene jaka oferuja za pakiet serwisowy easy care 3lata-45000km chca 1690zl wychodzi wiec za 3 przeglady (15kkm,30kkm,45,kkm)po 563zl, w tym sa zmiany oleju , filtru , i wszystkie filtry, powietrza i kabiny, plynu hamulcowego (30kkm)i przeglad.
Noo w tipo jest ciekawie cenowo
Lista rzeczy, które powinny być zrobione/sprawdzone podczas przeglądu to co najmniej kilkadziesiąt (!) pozycji. Musiałbym cały czas stać nad majstrem, żeby mieć pewność, że wszystko zostało zrobione, a znakowanie filtrów już zalatuje paranoją. Co do oleju, jeżeli będą chcieli oszukać i będą wystarczająco sprytni, to i tak uda im się wlać olej z biedronki zamiast selenii. Ja w ciągu tych dwóch lat gwarancji chcę usunąć ewentualne wady fabryczne i wrócić do mojego starego majstra.
Ile czasu wynosi od otrzymania samochodu i otrzymaniu zaświadczenia o gwarancji?
Translated by google.
chodzi mi o Przedłużona gwarancja, czy tez dostales od razu? bo ja mam samochod juz 3 mieszac i nic.
a kto wypupił?
ja mam wykupiona i dostalem to na fakturze wraz z autem ze wykupiłem gwarancje przedluzona o dodatkowe 3 lata lub 200 000km. I jak dobrze pamietam mam to na swoim koncie FCA tam skad pobierałem aktualizacje do nawigacji
Ile tedy płaciłeś za te + 3 lata?
2600 brutto
Szkoda kasy, po gwarancji w moim Kropku miałem usterkę za około 200zł (zamek bagażnika) - miał 3 lata.