Tipo w wersji Tipo :)
Oczywiście dam znać czy to coś dało. Podejrzewam że nic to nie da, bo nie mieli jeszcze do czynienia z takim przypadkiem i nie znają przyczyny.
To jest widok strony w wersji do druku
Tipo w wersji Tipo :)
Oczywiście dam znać czy to coś dało. Podejrzewam że nic to nie da, bo nie mieli jeszcze do czynienia z takim przypadkiem i nie znają przyczyny.
Więc pochwaliłem się, że u mnie od dłuższego czasu problemu nie ma i wsiadając po pracy wyświetlacz nie pokazuje nic...
Kurde ale zbieg okoliczności.
Trzasnąłem 2x drzwiami, przekręciłem 2x kluczyk... Nic.
Naszykowałem telefon żeby nagrać problem ale w między poszedłem do bagażnika coś wyjąć. Nagrywam film a tam wszystko w porządku?!
Może to lekko niedomknięta klapa bagażnika? Nie miałem już czasu na testy, może bliżej weekendu spróbuję potrzaskać z przodu i z tyłu :)
Coraz bardziej mi się podoba ten samochód ;) coraz bardziej. A termin odbioru coraz bliżej :(
Koledzy problemy z wyświetlaczem występują tylko w wersjach wyposażenia TIPO i POP czy w wyższych wersjach wyposażenia też??? Pytam bo w wersjach EASY i LOUNGE wyświetlacz między zegarami jest całkowicie inny. Z góry dziękuję za odp:smile:
Ja nie mam problemu z wyświetlaczem wersja Lounge
No właśnie może problemy występują tylko w tych wyświetlaczach z wersji TIPO I POP???
U mnie w OE+ z wyświetlaczem wielofunkcyjnym konfigurowalnym (Czyli ten bogatszy) to nie miałem takiego przypadku. Zawsze się włączał.
wyświetlacz wyświetlacz, a wrzuci ktoś foto tego wieszającego się wyświetlacza? Ja np do swojego przyszłego tipo nie zamawiałem wyświetlacza TFT i będę miał gołe cyferki, takie najprostsze badziewie, o tym mowa?
Napisałem tak jak napisałem bo czytam niektóre negatywne posty i mam wrażenie, że niektórzy kupili tesle, albo nie wiem co ...mamy 2 lata gwary i coś tam się zdarzy i jestem tego świadom, ja się nie przejmuję bo to fiat - tanie naprawy, a psują się WSZYSTKIE auta, czy to nowe, czy stare i wychodzę z założenie, że będzie co ma być ;p Nie mówię, że ma się wszystko psuć na potęgę i teraz pozostaje mi czekać, aż mnie będziecie chcieli ukamieniować za to co napisałem.
Passat się przecież nie psuje, on tworzy przygodę właścicielowi ewentualnie lokatę na wolne środki finansowe;)
Już po. Usługa: przeprogramowanie zestawu wskaźników. Ponoć z centrali fiata przyszła informacja, chyba problem jest już znany.
Czy to coś da? Pojeździmy, zobaczymy :)
Tak, tedybear ten sam.
Jadę dziś porozmawiać z elektrykiem w sprawie zamontowania kamerki mio i tego zestawu do podtrzymywania napięcia w kamerce. Zapytam o bendix i o LCD. Ciekawe czy znajdą problem czy nie?