Stuki naprawione wystarcZy jechac do aso zostawic auto na 2'dni wymiana rozrusznika na nowy i problem z głowy. Problem z zacinajacym sie elektromagnesem. Ile mozna nad tym problemem wzdychac ze może to może to...
To jest widok strony w wersji do druku
Stuki naprawione wystarcZy jechac do aso zostawic auto na 2'dni wymiana rozrusznika na nowy i problem z głowy. Problem z zacinajacym sie elektromagnesem. Ile mozna nad tym problemem wzdychac ze może to może to...
Może jakaś kampanię na to zrobią jak się zaczniemy zgłaszać do ASO.
A co moze stukac jak sie odpala auto ? Nagralem dźwięk powiedziałem kiedy stuka, może miałem szczęście do serwisu nie wiem. Ale pisanie ze wymienili mi cewke i świece i przestało stukac to śmieszne to jest..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
W sumie tak bylo powiedziałem ze stuka a pan doradca ze zamówimy nowy rozrusznik jak okaże się że nie to to będziemy szukać dalej do skutku.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
W sumie tak bylo powiedziałem ze stuka a pan doradca ze zamówimy nowy rozrusznik jak okaże się że nie to to będziemy szukać dalej do skutku.
Ja dziś jak rozmawiałem z elektrykiem w ASO zapytałem o te Wasze stuki z rozrusznika. Nic o niczym nie wie i o niczym nie słyszał
Nowy roruSznik i nowa dziura w progu. Gratulacje panowie z serwisu
Maja naprawić na kosZt wlasny tylko znow auto trzeba zostawić na dwa dni. Radzę ogladac auto przed z panem doradca i po naprawie.
Ale w czym masz kolego problem bo nie rozumiem. Problem stukow pojawia sie tylko na zimnym i tylko po dluzszym postoju. Więc jak panowie to maja zdiagnozować tez macie takie podejscie do sprwaw serwisowych ze szkoda słów.
Diagnostyka w pon. Po poludniu zamowili część nowa na wtorek po południu auto bylo do odbioru. A po za tym jak stukalo tak stuka co z tego ze wymienia na nowa cześć jak dalej to jest ta sama nie zmieniona czesc nie ulepszona.
Więc dalej masz to samo a w gratisie wgnieciony próg tak?
Taakkk ...
Nie dziwie się że użytkownicy nowego tipo boją się jechać do serwisu z jakąś pierdołą bo jak widać SPECJALIŚCI Z ASO MOGĄ WIĘCEJ ZEPSUĆ NIŻ NAPRAWIĆ. TRAGEDIA:mad:
Jabolek , przeszło mi to od razu przez myśl , że wymiana rozrusznika może nic nie dać , dlatego pytałem kiedy była wymiana , czy zdążyłeś przetestować że to faktycznie wina uszkodzenia rozrusznika .... Ale ja Ci dziękuję, bo jesteśmy dzięki Tobie o krok dalej.
Nie ma możliwości żeby to nie był rozrusznik, po prostu nikt nie zgłaszał problemu i nowy przyszedł z tą samą wada jak dla mnie sprawa oczywista będzie się bawić do skutku :)