No niezle wygladaja dobrze...
Ja za mate dalem ok 80 zl a za siatke prawie 150😅😭 ale wszystko w funtach no i siatka jest na tylnym oparciu ... jutro zrobie zdjecia jak to wyglada.
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
No niezle wygladaja dobrze...
Ja za mate dalem ok 80 zl a za siatke prawie 150😅😭 ale wszystko w funtach no i siatka jest na tylnym oparciu ... jutro zrobie zdjecia jak to wyglada.
Pozdrawiam
Wlasnie taka mam jak kolega Lukas napisal... nie jest tania w porownaniu do maty 😂 ale pewnie jak moja jest firmowana przez Mopar ..i to dlatego.
Heh, kogoś lekko poniosło z ceną za ten kawałek sznurka.
Kolejny raz umyłem dziada :) Teraz jest cały brązowy, a nie szary do dolnej połowy drzwi :)
popatrzyłem na nie :)
a wszystki płyny ustrojowe wymieniłem.... hamulcowy z tylu to az był zielony i wołał o wymianę :)
ale umyć od 2 miesięcy to mi się go nie chce :-/
Ja swojego tez ostatnio umylem ale jak dywanik trzepalem to mi sie znaczek 500 z dywanika urwal😭myslalem ze jest przyklejony a jest przyczepiony na smieszny plastik ...
Magnetik braz mam i strasznie sie brudzi...
Ps.mozna na tym forum dolanczac zdjecia?
W moim dywaniku logo 500X jest przyszyte (dywanik kierowcy). Strasznie to się brudzi czarny :wink:
pacz pan..a w doblo wymiana filtra to otwarcie schowka, zdjęcie pokrywki filtra (bez śrupokręta) i wymiana samego filtra, a też jest przed dmuchawą....jak ktoś ogarnięty to max jedna minuta z wyjęciem filtra z pudełka.... za to w punto to ktoś sie inteligencją nie popisał to projektując, prawie klątwę na projektanta rzuciłem :-)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
a dzisiaj puntolot zyskał nowe spojrzenie na świat, w koncu po 3 latach wymienielem mu pęknięty relektor przeciwmgielny..... jaki wdzięczny był dla mnie, nawet nei marudzil że używany bo oryginał, nawet cudownei w tym samym miesiącu wyrodukowany co ten pękniety...ale jak ładnie po prosi to go może jutro pierwszy raz w tym kwartale umyje.... w końcu sie pojawi ten czarny metalik w wiśniowym połyskiem :-)
A ja swojego umylem...
Na brazowym metaliku widac kurz ba masce ze srodka i to denerwuje
....
ja dzisiaj swojego umyłem i to był bład.... bo wyszło że ktoś mi przetarł zderzak z tylu...a tak tego nie było widać.... :mad:
...a ja własnie dzisiaj wydarłem z kropka mechanizm wycieraczek:(...tulejka się zużyła i spadło ramię:)
zapodałem odgrzybiacz do klimy ,pachnie ładnie . Jutro oblookam czy zapach trzyma długo
Lepiej zastosować ozon niż chemiczny syf, który trzeba potem wdychać przez kilka dni.
Ale jak jest mocno zagrzybiona, to sam ozon nie da rady, trzeba chemią. Przerabiałem to w Oplu, którego niemiec przede mną zaniedbał w tym temacie.
U mnie tylko zapachu chciałem się pozbyć-po załączeniu była chwilkę stęchlizna,ale mało używam klimę,bo nie lubię.Teraz lekko alkoholowy zapach jest ,delikatny
Ja dzisiaj zrobiłem X-sowi pierwszy przegląd. Olej+filtr, filtr powietrza, filtr kabinowy, sprawdzenie i uzupełnienie płynów wszelakich, nowa lewa wycieraczka szyby przedniej. Po serwisie dostałem 1/2 bańki oleju i prawie cały płyn chłodniczy.
zdecydowanie popieram, bo tutaj należy umyć parownik, bo to na nim się skrapla woda a ceły ten syf powinien splynąc odplywem wody, ja zapodalem takie coś w spraju (np. Wurth) co z tego że ozonem skilujesz grzyby, jak pozywka dla nich nadal zostanie tam gdzie była, a że one obecne dookola w powietrzu to zaraz sie tam ponownie rozmnożą. podstawa to wymieniac regularnie filtr oraz przed koncem jazdy wyłaczyć klime aby powietrze osuszyło parownik, wiadomo bez wody nic tam nie będzie "kwitło"