To jest widok strony w wersji do druku
-
lukasz kup sobie okulary i poczytasz i zobaczysz co to jest szum. Zobacz sobie na YT jak kolesie testują ową kamerkę i jak to wygląda w nocy. Szum straszny. Poza tym ja nie piszę o Mio 388 jak Ty tylko 538. A to już inna klasa. Jakbyś nie znał się też na matmie - jakieś dwie klasy w dół.
a do 400 stówek wolałbym Navitel R800
-
Ja ja kupiłem o 15 a emeila od kolegi z forum dostalem o 20 że mozna ja przerobić. Szukałem kamery której nie trzeba sciagac non stop , bo jak mialem mio w poprzednim aucie rozwalil mi szybe i ukradli , Kupiłem mala znana kamere z gps , z mapami gooogle, fotradarmi i gwarancja 24 miesiace w Polsce
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
tedybear
to se kup co chcesz , tylko umiesz krytykować i skarzyc sie do admina .
-
lukasz ja się nie skarżę człowieku - co Ty gadasz. Chyba dopiero co dowód dostałeś co i masz prawo do głosowania bo tak się zachowujesz. A i polszczyzny prawidłowej nie używasz bo określenie "se" to wsioki używają :)
a i nie pisze emeil tylko email. Ja krytykować??? Małolacie do kogo ta mowa - sam najpierw jedziesz po naszych kolegach z forum a potem wpieprzasz się tutaj jakby nigdy nic i udajesz przyjaciela. z 500X już Cię wykopali i tutaj szukasz przyjaciół?
Myślę, że nie znajdziesz. Spróbuj WWW. ROLNIKSZUKAZONY.PL
-
Cytat:
Napisał
tedybear
określenie "se" to wsioki używają
O nie prawda!!!! To jest element gwary krajowskiej :) U nas się tak mówi ... czasem ;) Weź że kup że se tą kamerę :)
-
ZAFFERANO w Twoim kontekście nie brzmi prostacko jak "to se kup". A dodam tylko, że "se" kupię taką kamerkę
-
Ja się wtrącę do tematu jeszcze.
Polecam wziąć pod uwagę osobą które się zastanawiają kamerkę Viofo A119 lub Viofo A119S :)
-
stoper86 powiem Ci że całkiem całkiem - fajne mocowanie za lusterkiem można schować, plusem jest darmowy adapter karta microSD-USB i oczywiście osobno kabel i ładowarka do zapalniczki z dwoma wejściami o dużym amperarzu
cena też około 450pln.
-
Cytat:
Napisał
stoper86
Polecam wziąć pod uwagę osobą które się zastanawiają kamerkę Viofo A119 lub Viofo A119S :)
SUper kamerka, jakbym miał teraz kupować, to pewnie taką bym wybrał.
-
Ja teraz na pewno kupiłbym któraś z tych dwóch co zaproponowałem, chociaż moje Xiaomi źle nie nagrywa, ale na pewno Viofo się mniej rzuca w oczy.
Dla zainteresowanych ciekawe porównanie pokazujące jak nagrywają 4 kamerki w tym dwie Viofo:
https://www.youtube.com/watch?v=AJLR2ND3Gc8
-
OFFTOPIC
Do lukasz.zst, tedybear: prośba o niedogryzanie sobie nawzajem. Jeżeli już chcecie to robić to róbcie to prywatnym kanałem.
To jest forum publiczne, a więc nie wszystkie opinie każdemu muszą się podobać, a opinia jest jak dziura w tyłku - każdy ma swoją.
Jeżeli komuś się ona nie podoba to nie jest to automatycznie powód do "wjazdu" na kogoś. Powinno to zachęcać do budującej krytyki, jeżeli mamy różnice zdań.
W przypadku kontynuowania tego wątku między sobą, a nie trzymanie się tematu, zostanie od "wymoderowany" i posty zaczną być rozdzielane.
END OFFTOPIC
-
-
A zastanawialiście się nad Mio C330?
Też fajna kamerka - ma fajne gadżety i całkiem dobrą cenę
-
Cytat:
Napisał
tedybear
HP F310 GPS za 220zł , czylio mio 388 hp i mio to jest ta sama firma
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Nie ma trybu parkingowego
-
Ma hp ma tryb parkingowy z MIO
-
Przymierzam sie do wymiany kamerki, na oku mam kilka modeli, w roznych cenach. Czy ktoś mial stycznosc z ktoras i moze cos wiecej powiedziec na temat? W zasadzie porównując filmiki na yt wiekszosc nagrywa podobnie...
Media-Tech MT4060- przedewszystkim dla mnie dobrze wyglada, mozna fajnie schować. Nagrania na yt sa niezle, a w nocy całkiem spoko.
NAVITEL R600- w sumie nie wiem,niezle nagrania
VIOFO WR1- niezle wyglada, niezle nagrywa
NAVITEL R1000- bardzo dobrze wyglada, akceptowalne nagrania
-
Mam Viofo WR1 za lusterkiem cały czas, nie zdejmuję jej. Mała, bez wyświetlacza, polecam. Filmy dobre, w nocy nie nagrywałem bo nie jeżdżę po nocy, teraz długo jasno jest. Też się zastanawiałem jaką i jestem zadowolony. Mam ją ze dwa miesiące.
-
Ja posiadam NAVITEL R600 i szczerze powiem że fajny sprzęt za te pieniądze. Kamerkę przykleiłem z prawej strony lusterka a kabelek do zasiania Panowie w ASO schowali mi w prawą stronę w podsufitce i prawym słupkiem potem pod schowkiem i wpięty mam w rozdzielacz w zapalniczkę bo czasami telefon ładuję. Kabel schowany, kamerka nagrywa w pętli jak większość innych tego typu sprzętów, obraz czytelny i ostry.
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Mam Viofo WR1 za lusterkiem cały czas, nie zdejmuję jej. Mała, bez wyświetlacza, polecam. Filmy dobre, w nocy nie nagrywałem bo nie jeżdżę po nocy, teraz długo jasno jest. Też się zastanawiałem jaką i jestem zadowolony. Mam ją ze dwa miesiące.
Czytałem o tej kamerze trochę. Też się do niej przymierzam. Powiedz proszę jak to się ma do obsługi ze smartona ?
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
Czytałem o tej kamerze trochę. Też się do niej przymierzam. Powiedz proszę jak to się ma do obsługi ze smartona ?
Przez WiFi aplikacją, ktora od dziś obsługuje język polski zmieniasz ustawienia i masz podgląd na żywo. Możesz też ściągać nagrane filmiki, ale wiadomo, że przez kabel szybciej, lub wyjąć kartę. Ja korzystam rzadko, jak chcę coś zmienić, skopiować. Tak to mam podłączoną cały czas, odpalam silnik, po kilku sekundach słyszę trzy piknięcia czyli kamera zaczęła nagrywać, gaszę silnik, jedno piknięcie, że przestała. Jak dla mnie super, mała, wyświetlacz i tak jest zbędny bo przecież nie będę się gapił w widok, który mam przed nosem. Jak chcesz używać jako kamery cofania to wtedy gorzej, ale na małym wyświetlaczu też ciekawie nie będzie. Polecam, w razie pytań odpowiem.