Sory ale w poście #9 to ja piszę o 5 fazach w Multijet i 3 w JTD. Ty w poście #10 wrzucasz logi z 3 fazami...
Nie ma co się kłócić. Wazne że wiadomo OCB.
To jest widok strony w wersji do druku
Sory ale w poście #9 to ja piszę o 5 fazach w Multijet i 3 w JTD. Ty w poście #10 wrzucasz logi z 3 fazami...
Nie ma co się kłócić. Wazne że wiadomo OCB.
Czyli JTD 8V i MJTD 8V taka samą kulturę mają a MJTD 16V ciutkę lepszą mają? Czyli dla zwykłego zjadacza chleba niewyczuwalną.
A czemu szukając części do wersji 140 konnej co niby jest MJTD zazwyczaj opisywany silnik jest jako JTD? Na osłonie silnika chyba też pisze JTD a nie Multi Jet.
januszek12 też tak masz, że na podłużnicy masażera masz lekki wibracje a na podłużnicy kierowcy bardziej wyczuwalne?
Podejrzewam poduszkę silnika od strony rozrządu za przyczynę sensacji w moim autku. Czy kupować tylko oryginał czy są też dobre zamienniki? Ile trzeba wydać na ta poduchę?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Raczej jestem kierowcą tego bolida i nie zwróciłem na to uwagi.Na wszelki wypadek przepatrzyłem organoleptycznie 3 poduchy - zdemontowałem oba lizaki / były całe/ i poduchę skrzyni biegów /była cała/. Pomyślałem o poduszce od strony rozrządu.