e tam dwie naklejki?
lepiej jedna i z logo forum i Nickiem z forum. Wyglądałaby kozacko i to jeszcze dwie opcje. jedna na białym tle druga z przeźroczystym tłem. Miałem coś takiego na MondeoKlubPolska
To jest widok strony w wersji do druku
e tam dwie naklejki?
lepiej jedna i z logo forum i Nickiem z forum. Wyglądałaby kozacko i to jeszcze dwie opcje. jedna na białym tle druga z przeźroczystym tłem. Miałem coś takiego na MondeoKlubPolska
Też sobie taką zamówiłem z napisem czerwonym Fiat na szybę/karoserię :)
no to żeby nam się miło jeździło DJ Tedybear poleca na dziś:
Embody - Dreamin' (ft. Camden Cox)
Można by te nicki zrobić tą czcionką co napis TIPO :-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Niezły pomysł z tą samą czcionką
Pomysł jest ok, pomyślę nad wykonaniem takich naklejek. Gdzie byście widzieli miejsce na nick?
Też by się przydały lepki w innym kolorze jak biały :-) Mając białe auto ciężko mi będzie nakleić białą lepę na klapie [emoji14] Nick gdyby był czcionką jak TIPO można by kleić na klapie po lewej stronie na tej samej wysokości co napis TIPO. Albo właśnie tam w jednej lini np. MICHO - FIAT KLUB POLSKA :)
Dzisiaj widziane w Łodzi na Limanowskiego brązowe ładne tipo na taxi, klamki chrom, wzrok nam się spotkał także kierowca musiał zwrócić uwagę na moje białe tipo. [emoji2]
ja bym widział mój nic na dole naklejki, może zamiast strony www. w pierwszej kolejności rzuci się w oczy fakt że koleś z forum Fiata a potem widoczny Nick
Znalezione na yt https://youtu.be/615DoIRCaHw ktoś z naszych ?[emoji6]
Srebrne / grafitowe Tipo na blachach DW widziane w Bielsku-Białej na skrzyżowaniu Doliny miętusiej i Andersa około 12.10
Dziś Wieliczka godz. 16 koło rynku pod Urzędem białeTipo srebrne klamki i białe lusterka!!! To auto na ulicy naprawdę wygląda zjawiskowo :-)
Srebrne tipo czarne klamki , dzisiaj koło 12.00 pod cmentarzem na szczecińskiej w Łodzi.
Dzisiaj około godziny 19-tej w Sulejowie spotkałem białe Tipo na łódzkich numerach. Jechaliśmy razem prawie do autostrady A1. Ciągle jechaliśmy razem praktycznie, albo białe TIPO jechało za mną, albo ja za nim. Wiem, że za kierownicą siedziała Pani o blond włosach :) Na obwodnicy Piotrkowa zrównałem się z autem i chciałem pomachać, ale jakoś mi się nie udało. Ktoś z nas ?
JTN siedziała blondi i nie pomachałeś????
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jednak naklejka z Nickiem musi być - musowo
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
DJ Tedybear poleca:
Alex MORPH feat Natalie Gioia - The_Reason
Róg aleksandrowskiej/szparagowej Łódź 12:17, spotkany tipo bliźniak, obok przejechałem ale kierowca niestety nie był zainteresowany moim pozdrowieniem ;-)http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3ca8809c17.jpg