To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
U was też ten przycisk od włączania radia tak długi jest jeszcze podświetlony po zamknięciu centralnego?
Tak, on sie swieci jeszcze kilkanascie sekund po zamknieciu z pilota.
-
Dzisiaj znowu radio zawisło, tym razem nie dało się włączyć, chyba trzeba będzie zgłosić w aso.
-
Cytat:
Napisał
Robs
Głośników jest 6. Dwa na podszybiu i po jednym w każdych drzwiach.
A w wersji TIPO TIPO też jest 6 głśników?
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Dzisiaj znowu radio zawisło, tym razem nie dało się włączyć, chyba trzeba będzie zgłosić w aso.
Dziadek jakie masz radio ?
-
Cytat:
Napisał
bibi
Dziadek jakie masz radio ?
Zwykle, małe, dzisiaj spokój działało jak należy, może dzięki temu że wyłączyłem w radiu automatyczne uruchamianie, albo to przez pen drive, dzisiaj nie był wpięty w usb.
-
Cytat:
Napisał
leinad
A w wersji TIPO TIPO też jest 6 głśników?
Ja gdzies wyczytałem że w tej wersji jest tylko 4. 6 głośników jest od Pop w górę
-
Awaria to żaden problem. Dwa lata temu w Punto nie dało się zciszyć (ale wyło) i wymienili na nowe w ciągu pół godziny
-
Cytat:
Napisał
marcin_o
Ja gdzies wyczytałem że w tej wersji jest tylko 4. 6 głośników jest od Pop w górę
Też mi się zdaje że są 4...
-
Ja mam Tipo Tipo i mam 6 głośników
-
Cytat:
Napisał
tasior27
Ja mam Tipo Tipo i mam 6 głośników
potwierdzam 6 sztuk
-
W Tipo macie 6 miejsc na głośniki ale 4 z nich są wypełnione :)
No, chyba że w nowych wypustach się coś zmieniło i dają teraz 6 sztuk faktycznie.
-
Moim zdaniem NimnuL ma rację. W moim te kratki na podszybiu są raczej puste. Pewnie są poprowadzone kable do głośnika więc można je tam dołożyć.
-
No i zaskoczyli mnie :D U mnie nie są puste! I gra jak ta lala :P
-
U mnie też wszystkie wypełnione. Wersja Tipo...
-
Na moje oko wygląda to tak:
Podstawowe Radio UConnect (6ZE) - 4 głośniki
Radio UConnect + Bluetooth (7BY i wersje wyższe) - 6 głośników
-
Ja nie mam bluetooth i mam 6 głośników! W szoku jestem jak to fajnie gra :D
-
Witam mam takie pytanko mam Tipo w wersji POP i zwykłe radio myślicie że jest opcja wymiany je na te co było montowane w easy z bluetooth?
-
-
Cytat:
Napisał
Mateusz6782
Witam mam takie pytanko mam Tipo w wersji POP i zwykłe radio myślicie że jest opcja wymiany je na te co było montowane w easy z bluetooth?
Kierownice z sterowaniem głosowym masz? Zmieścić się da lecz z funkcjonalnością nie jestem pewien.
-
Cytat:
Napisał
Mateusz6782
Wszystko da sie zrobic tylko czy sie oplaca? Bys potrzebowal radio, kierownice ze sterowaniem, wiązkę jak nie ma. Lepiej kup na aliexpress radio na androidzie .