Raczej nie ma takiej opcji, wszystkie nadruki wykonywane są na białym tle. Ale podpytam...
Na testy będziemy mieli Fiata Tipo SW, jeszcze nie wiem w jakiej wersji silnikowej. Będzie przez cały okres trwania zlotu do naszej dyspozycji ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Raczej nie ma takiej opcji, wszystkie nadruki wykonywane są na białym tle. Ale podpytam...
Na testy będziemy mieli Fiata Tipo SW, jeszcze nie wiem w jakiej wersji silnikowej. Będzie przez cały okres trwania zlotu do naszej dyspozycji ;)
Jeśli plik który wysyłasz do nadrukowywania to png bez tła albo wektorowa grafika to to na czym nadrukowujemy nie ma znaczenia z tego co mi wiadomo
Witam jestem tu nowy I mam pytanie czy jak chce przyjechać na zlot 1 Maja tylko na ten dzień muszę dokonywać jakiejś wpłaty czy też muszę komuś to zgłosić że się pojawie czy mogę spokojnie wpadać ?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Czytaj tutaj http://fiatklubpolska.pl/ogolnopolsk...61/#post275479
Jeśli chcesz wpaść pogadać, popatrzeć to nic nie musisz wpłacać. Opłata jest za dodatkowe atrakcje jak w temacie, którego link podałem.
Dzięki za informacje jeśli tak wpadnę :) jeszcze raz dzięki I pozdrawiam
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ciechu, jakieś wieści co do bluz?
Nie ma niestety opcji z bluzami. A nadruk na białym tle jest wymagany przez wzgląd na technikę druku. Na kolorowym tle jest przekłamanie kolorów.
Lista uczestników na zlot pięciodniowy ZAMKNIĘTA!
Jest nas 29 VIPów, 3 juniorVIP i 5 babyVIP
No i liczymy na dużą frekwencję w dniu 1 maja :)
Witam. Jestem "nowy" na forum. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Tipo Sedan. Z chęcią przyjadę 1 maja, aby zobaczyć jak to wszystko wygląda. Pozdrawiam i do zobaczenia :lol:
Witamy "nowego" i zapraszamy serdecznie na zlot ;)
Meldujemy się z bólem serca w domu;)
No było miło, ale niestety przeleciało jak zwykle za szybko. Kilkoro z nas robi w Gołąbkach powtórkę w połowie lipca :) ośrodek świetny i ciągnie nas do niego hehe