A co ma grubość blachy do rdzy i zabezpieczenia ?
To jest widok strony w wersji do druku
A co ma grubość blachy do rdzy i zabezpieczenia ?
no wolał bym mieć grubą blachę dobrze zabezpieczoną niż tak samo zabezpieczoną blachę która jest cienka:smile:
To byś mówił,ze samochód cholernie ciężki,brak przyspieszenia i to ogromne spalanie...Cieszcie się macie nowe samochody ,ładne,duze nie doszukujcie się problemów których nie ma.
No tylko plastik nie zardzewieje :smile:
Witam, piszecie o "słabych i miękkich blachach" a ja ostatnio po umyciu auta zauważyłem na listwie chromowanej na klapie bagażnika (tej ze znaczkiem fiata) małe pęcherzyki.
Nie wiecie od czego mogły powstać - warunki atmosferyczne, temperatura, podczas mycia - chemia w szamponie samochodowym? Wszystkie inne listwy chromowane dokładnie sprawdziłem i są ok. Chyba ta listwa jest słabsza - z gorszych materiałów co pozostałe. Można jakoś usunąć te pęcherzyki?
Jaki to tam chrom panie. To plastik powleczony w folię. Powinni wymienić na gwarancji.
Dobrze ze mam sam znaczek bez listwy, mniej problemów
Już tak nie hejtujcie. Chromo-podobne wstawki są piękne. Lubię zabytkowa motoryzację a tam chrom to podstawa.
Nie wiecie jak pięknie wygląda kokpit pełen takich chromowanych elementów podczas jazdy nocą, gdy odbijają się w nim różne światła. To już niestety nie wróci, a szkoda.
Dziwne, że tylko na tej chromowanej listwie wyszły te pęcherze - musi być jakaś kiepska.
Poczekam jeszcze do następnego mycia i zobaczę czy liczba tych pęcherzy się zwiększy.
Ciekawe czy rzeczywiście wymienią ją na gwarancji - oby!
Najgorsze jest to, że jak się tej listwie przyjrzałem to ona jest razem ze znaczkiem fiata a nie dołożona osobno - więc do wymiany całość.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Połączona ze znaczkiem fiata: Załącznik 26596
A nie jest przypadkiem podłożona pod logo? Logo zapewne się odkręca od środka.
Na foto logo fiat ma inny odcień niż listwa. Nie sądzę aby tworzyli taki duży element. Pewnie IE jest logo + listwa. Łatwiej wyprodukować i mniejsza dywersyfikacja produkcji.
Wymienią na pewno. Pytanie czy nie warto zaczekać aż będzie bardziej widać wady.