Ja zamówiłem 29 lutego odebrałem 14 marca
To jest widok strony w wersji do druku
Ja zamówiłem 29 lutego odebrałem 14 marca
początkowo produkcja była na koniec sierpnia. Później przeskoczyło na 29 tydzień.
Pospadaly Fiaty z lawety
Tychy. Na DK 1 przewróciła się laweta z autami, kierowca pijany
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ostatnio sporo pojawiło się na otomoto od dilerów to pewnie te pozamawiane w marcu, kwietniu, ktoś z was odbiera we wrześniu?
Ja zamawiałem 11 kwietnia. W tamtym tygodniu dzwoniłem do salonu w Gliwicach i potwierdził termin dostawy ostatni tydzień października (taki sam termin miałem w umowie)
Zacząłem szukać z ciekawości ile fabryka w Turcji produkuje aut i wychodzi ze około 1000 aut dziennie , to prawie cały przydział na Polskę do zrobienia w jeden dzień a my czekamy po pół roku na auta.
To jedzcie do niemiec. Tam się czeka 2 miesiące.....
... ino nam płacą w PLN a nie EURO ;-)
Niestety Polska nie jest rynkiem strategicznym. Wiele firm oferuje swoje produkty na zasadzie "co nie sprzeda się na zachodzie to do polski".
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Cześć wszystkim.
Ja złożyłem zamówienie 20/08 a termin odbioru wyznaczyli na luty 2017
Co się to porobiło...Fiaty na zapisy jak "za komuny"....;-)
Zamówienie pod koniec marca, odbiór pod koniec sierpnia. Po wielu przesunięciach oczywiście :-)
Dzisiaj dzwoniłem do swojego salonu. Auto zamówione w połowie kwietnia - produkcja od miesiąca nie zmieniła sie a jest to 41 tydzień tego roku. Dodać trzeba jeszcze czas transportu do kraju :confused::?
Pojawiła się pierwsza używka na otomoto, ciekawe jaki powód sprzedaży po tak krótkim czasie użytkowania.
Napisane,ze z powodów finansowych
jeśli mowa jest o tym aucie podanym w linku jest to mój samochód i sprzedaję go z powodów finansowych Fiat Tipo EASY + dodatki 1,4 16V NOWA CENA!!! (6495914576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. samochód nie ma najmniejszej ryski i wszystko jest w 100% sprawne.
Jak z tymi amortyzatorami wszystko ok ?
Mówiłem o tym ogłoszeniu http://otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-na-auto-w-tym-pakiecie-czas-oczekiwania-w-salonie-okolo-roku-ID6yzuLD.html