To jest widok strony w wersji do druku
-
a jak wyglądają warunki gwarancyjne , odnośnie aktualizacji mapy ?
-
Cytat:
Napisał
66pawel
a jak wyglądają warunki gwarancyjne , odnośnie aktualizacji mapy ?
W instrukcji auta czy od radia nie ma słowa o aktualizacji map.
-
hm ... to ASIO będzie miało problem ze mną ,bo spycho-terapia na mnie słabo działa
-
1 załącznik(i)
Załącznik 24886
Witam
Mam wyświetlacz jak na zdjęciu niestety zniknęły mi z niego informacje zaznaczone na czerwono czyli wskazanie włączonego biegu i wskazanie sugerowanej zmiany biegu - ktoś wie jak to można włączyć?
-
Cytat:
Napisał
bob9753
Załącznik 24886
Witam
Mam wyświetlacz jak na zdjęciu niestety zniknęły mi z niego informacje zaznaczone na czerwono czyli wskazanie włączonego biegu i wskazanie sugerowanej zmiany biegu - ktoś wie jak to można włączyć?
Mam pytanko czy komuś wyświetlają się informacje na jakim biegu jedzie i jaki konkretnie bieg do zmiany jest sugerowany?
-
Cytat:
Napisał
bob9753
Mam pytanko czy komuś wyświetlają się informacje na jakim biegu jedzie i jaki konkretnie bieg do zmiany jest sugerowany?
Mnie nie wyświetla się to od początku. Mam tylko strzałkę w górę lub w dół i shift.A u ciebie numery biegów się kiedyś wyświetlały?.A tak na marginesie nawet na te ciągle zmieniające się strzałki nie patrzę:lol:
-
Cytat:
Napisał
pawka
Mnie nie wyświetla się to od początku. Mam tylko strzałkę w górę lub w dół i shift.A u ciebie numery biegów się kiedyś wyświetlały?.A tak na marginesie nawet na te ciągle zmieniające się strzałki nie patrzę:lol:
Przy wyjeździe z salonu przez jakieś 50 m może 100 m taką informacje miałem potem znikła i myślałem że coś zamieszałem
-
Wydaje mi się, ze nie mogłeś mieć. U mnie też odpoczątku nie było takiej informacji.
W benzynie jest chyba tylko komunikat shift down lub up, a w dieslu MultiJet, masz wlasnie informacje o biegu i o zalecanym biegu do zmiany.
-
Cytat:
Napisał
bob9753
Trzeba wejść w ustawienia -przyciski na kierownicy po lewej stronie zmieniamy strzałkami.
-
Cytat:
Napisał
marek555
Trzeba wejść w ustawienia -przyciski na kierownicy po lewej stronie zmieniamy strzałkami.
A możesz uściślić który parametr konkretnie zmieniamy żeby pokazały się cyferki z biegami
-
Ja sprawdziłem dzisiaj wersję mapy i mam v957.7048 z 10/2015 .
-
Cytat:
Napisał
Robs
Ja sprawdziłem dzisiaj wersję mapy i mam v957.7048 z 10/2015 .
Gratuluje ja mam mapę starszą V947.6482
-
Mój jest produkcja 28.08. i też mam juz zmienione gniazdo 12V. Może dlatego jest też wgrana nowsza mapa,bo jest produkcja po 22.08.
-
Cytat:
Napisał
pawka
A możesz uściślić który parametr konkretnie zmieniamy żeby pokazały się cyferki z biegami
Jak wejdziesz w ustawienia to tryb GSI jest od pokazywania biegu. Instrukcja strona 39 do 45
-
Orientujecie się czy to radio bez ekranu 5 cali jest wyjmowane w jakiś sposób, ? można by wtedy w przyszłości włożyć w to miejsce inne niefabryczne radio 2din.
-
Cytat:
Napisał
Robs
Mój jest produkcja 28.08. i też mam juz zmienione gniazdo 12V. Może dlatego jest też wgrana nowsza mapa,bo jest produkcja po 22.08.
A jak wygląda "obudowa" ręcznego? Ponoć też ma być zmieniona.
-
Chyba nie różni się niczym z tego co porównuję.
-
Koledzy ma pytanie odnośnie wyświetlacza po między zegarami. Chodzi o to że połączyłem telefon za pomocą Bluetooth z systemem multimedialnym. Polecenia głosowe i zestaw głośno mówiący działają ale na wyświetlaczu po między zegarami jest informacja że " NIE MA PODŁĄCZONEGO TELEFONU" orientujecie się czy jest to normalne albo co jest przyczyną że jest taki komunikat pomimo tego że telefon jest połączony z systemem auta
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Koledzy ma pytanie odnośnie wyświetlacza po między zegarami. Chodzi o to że połączyłem telefon za pomocą Bluetooth z systemem multimedialnym. Polecenia głosowe i zestaw głośno mówiący działają ale na wyświetlaczu po między zegarami jest informacja że " NIE MA PODŁĄCZONEGO TELEFONU" orientujecie się czy jest to normalne albo co jest przyczyną że jest taki komunikat pomimo tego że telefon jest połączony z systemem auta
na pierwszej stronie tego wątku masz odpowiedź od JackTheNigth: "Wchodzisz w ustawienia wyświetlacza koło zegarów, czyli wybierasz konfiguracje pojazdu, a potem Display lub monitor. Znajdujesz tam na liście opcję "Patrz nawigacja" oraz "Patrz telefon". Musisz obie te opcje włączyć".
-
Bardzo dziękuję za szybką odp właśnie byłem w aucie i po włączeniu opcji "PATRZ TELEFON" wyświetlacz działa prawidłowo