ok, dzięki za pomoc. poszukam :)
To jest widok strony w wersji do druku
ok, dzięki za pomoc. poszukam :)
udało się coś znaleźć?
Z ostatniej chwili: 508 zł na cały rok za OC + NW 6000 zł, zapłaciłem wczoraj za moją Mery w Link 4.
1600 zł - OC+AC+NNW+Asistance - wszystko w MTU
1600 zł strasznie dużo. Ja w Generali za Scenica 1.9 place 900 zł OC+AC+AS+NNW
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Też uważam, że 1600 to strasznie dużo. Gdyby odjąć 400 zł to byłoby git.
666 zł za samo OC w Aviva... marea weekend JTD :/ Co za diabelska oferta... ale taniej nie znalazłem
Szukaj na rankomacie, tam system wylicza ci ceny i masz wszystko przedstawione, mam nadzieję, że udało mi się jakoś pomóc ;)
Dokładnie. Dzisiaj jest tyle firm ubezpieczeniowych że jest w czym wybierać. Można tez negocjować z nimi cenę bo wiadomo że im tez zależy na kliencie i nie będą sztywno trzymać się swoich cenników. Tylko potrzeba czasu, aby przejść się do kilku firm i popytać. Ale ceny są naprawdę się różnią więc myślę że warto aby niepotrzebnie nie przepłacać.
Link4 - OC/AC - 1307 zł. Mam zniżkę OC - 60%, AC - 30%. Rankomat ok ale szczegółów ofert nie widać. Najlepiej zrobić kalkulację na stronie TU. Zapisujesz kalkulację np. link4, aviva itp. i agent na drugi dzień oddzwania. Gadasz chwilkę, ustalasz warunki - najczęściej jest jeszcze taniej niż na kalkulatorze bo dają ci rabat od siebie, za płatność kartą, przelewem itp - i już.
Witam,
Chciałbym wam zaoferować takie oto rozwiązanie -www.agens.pl
Aukcja ubezpieczeń
tutaj kilka informacji zostawiamy i informacja trafia do agentów z całej polski a oni natomiast licytują się z najlepszą ofertą dla nas, a do nas trafiają 3 najlepsze do wyboru.
Bardzo często agenci potrafią jeszcze bardziej obniżyć swoją marżę aby tylko wykonać plan sprzedażowy.
Obczajcie sobie to: agens.pl
Przesadzaja z tymi ubezpieczeniami juz
AC w górę, ja mam ich w nosie, nie wykupuję. Mam moduł lojacka do szukania samochodu po kradzieży, w razie czego. OC, NWW i ASS mam w Allianz, płacę 930 zł.
Co sądzicie o powyżkach OC?
Właśnie szukam taniego OC/ASS/NNW dla kropka 1.2. Mam 60% zniżek. Wejherowo. Jak na razie najtaniej wychodzi w TUW - 704 zł. Masakra
Ja mam podwyżkę ponad 100% a szkody nie miałem. Z 514zł na 1087zł. Dobra zmiana.
Grande Punto 1,3 w PZU ok.380zł
AXA Direct, ale różnica między nimi a najtańszym oc jakie znalazłem jest taka. AXA-1087zł a Link4- 980zł przy płatności jednorazowej, a na dwie raty już 1050zł. Więc nie do końca wygląda to tak jakby chcieli mnie złupić, tak wyglądają podwyżki. Zazdroszczę ludziom z małych miejscowości.