Parę osób widziało już Tipo i widzę, że generalnie odczucie raczej pozytywne a to cieszy :)
To jest widok strony w wersji do druku
Parę osób widziało już Tipo i widzę, że generalnie odczucie raczej pozytywne a to cieszy :)
Tylko dwuletnia gwarancja. Pewnie dlatego, że produkują go w Turcji. Może być zrobiony jak Linea.
Do fabryki w Turynie, Turcy przywożą już kombiaki i hatchbaki. Jak na razie max po trzy zakamuflowane sztuki pod plandekami. Tak też było z sedanami. I tylko patrzeć jak zaczną hurtowo przypływać statkami do Monfalcone, skąd już na ciężarówkach przyjeżdżają do nas ;)
A zaś w Cassino znowu sprzed telefonu uciekło mi jakieś zakamuflowane cholerstwo w sedanie :/ W następnym tygodniu przygotuję się lepiej :P i telefon będzie już gotowy na fotkę ;) Mam nadzieję że upoluję drania :)
W download wrzuciłem jakiś pierwszy test z czasopisma motorazycjnego (w dziale artykuły). Opinie są ok!
Kupujcie i testujcie. Odkupię potem od Was jako używane. Bardzo liczę na duży spadek wartości ;)
Siemka. Wrócił ja z FCA Cassino i upolowałem te draństwo :)
Ale spodziewałem się czegoś innego i wstyd, że się wcześniej nie domyśliłem co to za wynalazek :P
Chociaż nie powiem, bo zrobiła na mnie franca wrażenie :P
Załącznik 23109
Załącznik 23110
W drodze do fabryki mijałem się z taką bestią, ale jeszcze miała w zderzaku DRL. Ogólnie to z daleka przemawia do Ciebie że "lepiej uważaj" :D
Tak czy siak, jest to wóz nie przystosowany do przykręcenia przedniej tablicy rejestracyjnej bo zepsuje cały wygląd :P
Makarony mają się lepiej, ponieważ przednie tabulki mają mniejsze od naszych ;)
Pozdro i spokojnych świąt :)
PS. Jakby się ktoś coś chciał zapytać to odpowiem po świętach bo wyjeżdżam do Lwowa :P
PS2. Szerokości dla wszystkich wyjeżdżających :)