To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja jak tak częściej korzystałem z kabla to dorobiłem sobie do tej przejściówki 3 pin zamiast krokodylków wtyczkę molexa i potem 2 adaptery - z krokodylkami i z wtyczką zapalniczkową oba zakończone wspomnianą wtyczką molexa. Pewne i eleganckie a przy tym uniwersalne :)
-
Bardzo dobry pomysł. Widziałem coś takiego na filmiku na youtube.
-
Popieram dobry patent z tym molexem :D Ale dla mniej wymagajacych myśle że wystarczy wtyk pod zapalare :D The_Gie tak jak na foto + jest po środku Co do wtyku pozycja engine/kkl czyli nr 7
-
Molex po to aby właśnie móc podpiąc pod poduchy (zasilanie w środku z zapalniczki) i pod silnik / abs (pod maską + zasilanie krokodylkami). No chyba że masz gniazdo zapalniczki pod maską ;)
-
A gdyby tak zrobić przewód pod zapalniczkę o długości 2m ? W takim przypadku sięgniemy wszędzie.
-
2 metry to mało aby sięgnąć do silnika ;)
-
Dzis mierzylem w swojej z silnikiem 1.2 z 2000r i 2 metrowy sznurek wystarczy na polaczenie wtyczki silnika z gniazdem zapalniczki :)
-
Finalnie : Autko to Brava 1.2 2000r, zakupiłem kompletny interface z przejściówką na 3 pin od allegrowicza :"PMfactory". Zamieniłem krokodylki na wtyczkę do zapalniczki, oraz przedłużyłem przewód do 2 metrów. Zainstalowałem program Multiecuscan udostępniony przez lukasss256.
Byłem w stanie podłączyć się do wszystkich układów : ABS, poduszki, silnik.