To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
Zastosowanie siatki z lewej strony tunelu:
Załącznik 21154Załącznik 21155
Zastosowanie siatki z prawej strony tunelu:
Załącznik 21156
A na koniec przydatny gadżet w razie awarii auta - zapasowa Croma zintegrowana z nadwoziem trytką :lol:
Załącznik 21157
-
Widzę gaz pieprzowy na krewki kierowców jest na wyposażeniu:)
Fajna sprawa te siatki, muszę popatrzeć. Dzięki!
-
Cytat:
Napisał
martinez
Autko zastępcze - super pomysł i jaka oszczędność na "assistance" ;-)
-
Cytat:
Napisał
CzarnyGD
Widzę gaz pieprzowy na krewki kierowców jest na wyposażeniu:)
Fajna sprawa te siatki, muszę popatrzeć. Dzięki!
Polecam, ja kupowałem w sklepie z bagażnikami, zupełnie przypadkiem za jakieś 12-15 zł/szt.
-
Cytat:
Napisał
maciekpt
martinez wszystko wskazuje, że Twój sposób na szumy jest skuteczny! Upchnąłem uszczelkę pod tym panelem, tak jak pokazałeś i jest cisza!
Heh, nie u wszystkich:mad:
U mnie też lekko szumi na wysokości głowy ale już próbowałem w/w sposobu i nic to nie daje. Na moje oko "sprasowała się" uszczelka drzwi i straciła pełną elastyczność, co przy niskich temperaturach, powoduje powstanie szczeliny i ten wkurzający, delikatny szum...
-
Zrobię prawdopodobnie "Wykop miesiąca" ;-) ale irytuje mnie coraz bardziej szum w drzwiach kierowcy. Pomyślałem o zmianie uszczelki na grubszą lepiej wypełniającą. Wstępny wybór padł na taką uniwersalną "z metra" Uszczelka Samochodowa T-70 Drzwi VW BMW Audi Opel (6623051138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Profil inny niż u nas (my mamy pojedynczy balon) ale strasznie mnie korci aby tego spróbować. Co Koledzy o tym sądzą a może już ktoś spróbował podobnego rozwiązania.