To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja też miałem przy kupnie jeden.
Po maksymalnych zniżkach w ASO zapłaciłem klucz i za kartę kodową REFERENCE ORDER i ELECTRONIC CODE 1050 zł. I mam spokój.
Podobnie jak kolega nie wyobrażam sobie wyjazdu trochę dalej niż "wokół komina" bez drugiego klucza.
Sam klucz - 850 zł
-
A nie da się doprogramować kluczyka z allego do auta? Wydaje mi się że jest taka opcja w multiecuscan na pewno będzie potrzebna karta z elektronicznym kodem ale może istnieje taka możliwość? Kiedyś dogrywałem kluczyki do Ducato i poszło gładko, ale innym programem i ducato elektronicznie to bardziej PSA
-
Na 99% tak się nie da, aby kluczyk z innego auta (chociaż ten sam model) dało się przeprogramować łącznie z pilotem do CZ, domykania szyb i otwierania bagażnika. Samo immo - tak, tylko najpierw fachowiec informatyk musi "wyzerować" kluczyk robiąc go dziewiczym, a potem zaprogramować (a w zasadzie zrobić klon z tego co ma). Te informacje są na 60-70% pewne, gdyż sam się tym nie zajmuję, ale z magikami od tych "procedur" miałem okazję pogadać. Fakt jest taki, że nie wszystko mogą/umieją i często bywa, że posiłkują się kolegami "z branży"
-
Chciałem nawiązać do poprzedniego posta: Czy da się kupić kluczyk od innej Cromy (np ze szrotu) i zaprogramować go do swojego auta (z pełną funkcjonalnością).
Czy taki kluczyk (nówka) który trafia do serwisu (za który płaci sie 950 zł) przechodzi nieodwracalną operację kodowania?
-
W kluczyku nic nir jest programowanie, jedyna różnica jest taka że do nowgo kluczyka jest karta kodowa.
-
Dla wielu zabrzmi to pewnie abstrakcyjnie ale na 99% jestem w stanie dorobić kluczyk razem z funkcją pilota w Cromie.
Robiłem to w Alfie 159 gdzie "też się nie da" - systemy są bardzo podobne i nie widzę przeszkód dlaczego miało by się nie udać w Cromie.
Zapraszam do kontaktu osoby z Warszawy i okolic zainteresowane dodatkowym kluczem.
PW lub tel. 88 77 88 780
Koszt mniej więcej 50% ASO
-
I jak temat? dałeś radę dorobić kluczyk z pilotem za 50% ceny aso?
-
@Drakkar - Złota Łopata dla Ciebie :smile: