Ale na używki. Nie wiemy jak były katowane ? Może ktoś cement woził :confused:
To jest widok strony w wersji do druku
Ale na używki. Nie wiemy jak były katowane ? Może ktoś cement woził :confused:
Wiem, ale sprężyny też się zużywają. I były byle jakie (sprężyny) jak wymieniano amory na dobre. Dlatego przy taki springach amory padają szybciej, nie sądzisz ? :)
Nie ciągnijmy dalej tej "akademickiej" dyskusji. Kolega i tak zrobi jak zechce ;) W LKP od lat dorabiamy do lancii kappa tylne springi /ori siadają jak cholera/ wg mojego pomysłu i qrde ten nasz patent zdaje egzamin !! - lepiej niż rozwiązanie fabryczne, mimo nieznacznej zmiany parametrów całego układu tłumiącego z tyłu.
faraon, to podziel się z nami tym pomysłem. Może skorzystamy ?
To chyba nie takie proste żeby serwis zdradzał swoje patenty dzięki którym zarabia pieniążki.
Proszę. To link do tematów na stronie LKP. Patentu nie da jasno nazwać/podzielić nim. Wymaga trochę "rzeżby", pracy, wniosków itp.
Zapraszam do lektury ;)
Lancia Klub Polska • Zobacz temat - Kappa Sedan/SW/Coupe - dorabianie sprężyn odsłona V
Dzięki. Miałem raczej nadzieję, że macie opracowaną technologię zamienną na sprzedaż.
Tak miałem w Forku, gdzie z tyłu są amory samopoziomujące ale w Katowicach opracowali zestaw zamienny, który kupiłem i byłem zadowolony.
Czyli do Cromy bierzemy z półki.
U nas też był układ samopoziomujący. Amor z takiego układu po maksymalnych obniżkach kosztował .... 1250 zł/szt
Dlatego zrobiliśmy rzeźbę :) Dobrą ;)