OK dziękuję za rady :) jednak kupię oryginalne do Fiata i będzie dobrze :)
To jest widok strony w wersji do druku
OK dziękuję za rady :) jednak kupię oryginalne do Fiata i będzie dobrze :)
Lepszego wyboru nie możesz dokonać.;)
Napewno upatrzyłem sobie felgi jakie kupię no ale do wiosny poczekam :) Jeszcze raz dzięki wam za rady :)
W czym jeszcze możemy pomóc?Nasze rady są the best.
Dzięki jak coś gdybym miał pytania napiszę :) a takie sobie felgi upatrzyłem do mojego Stilona :) ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków!
Jaka to średnica?
Te są 15" wzmacniane.
Wzmacniane?Czym? Drutem zbrojeniowym?Dlaczego znów 15"-takie malutkie.
Mam teraz 15" i wcale źle tak nie wygląda ale będe jeszcze rozglądał się za 16" ogólnie mam czas jeszcze do wiosny :) A że wzmacniane to nie wiem czym itd, mnie nie pytaj bo widziałem w ogłoszeniu.
Źle nie wygląda,ale dobrze i wcale ;)
Tiger, wydziwiasz z tymi felgami że aż zęby bolą :D masz 3 rodzaje oryginalnych felg do Stilo:
Speedline 17"
Załącznik 17180
i dwa rodzaje 16"
Załącznik 17181
Załącznik 17182
są jeszcze takie fele, ale nie wiem co to za rozmiar...
Załącznik 17183 Załącznik 17184
żadne Ci się nie podobają?
16" z czarnego Stilo i 17" fajne są :) ale ja tylko podałem przykładowo jakie upatrzyłem a co do zakupu to na spokojnie wiosną będe kupował :) także boch dzięki za te zdjęcia :)
Typowe "skorpiony" do Stilo są jedynie 17" i fabrycznie były montowane tylko do wersji "Schumacher".
Jeżeli chodzi o wysokość zawieszenia w Twoim aucie to szczerze mówiąc nie jest ono takie bardzo niskie i nie powinienneś mieć problemów (jeżeli teraz ich nie masz) z wjeżdżaniem na krawężniki po założeniu większych felg. Pod warunkiem, że będą to "fabryczne" rozmiary kół (felg i opon) tzn. felgi 16" z oponami 205/55R16 ewentualnie felgi 17" z oponami 215/45R17.
Samochód na takich kołach będziesz miał tak samo wysoko zawieszony jak na felgach 15", które Masz aktualnie założone, a będzie napewno ładniej i ciekawiej wyglądał.
Dziękówa Grześko ;) nie no na takie wysokie krawężniki nie wjeżdżam ale te niższe wjadę także spoko..:)
dorzucę jeszcze fele od Stilo MW Uproad
Załącznik 17224 Załącznik 17225
bardzo urodziwe 16". ciekawe czy podejdą do wersji 3D? :)
oo takich nie widziałem ;) ładnie się prezentują :) A takie pytanie felgi z 5d będą pasować do 3d? :)
Wszystkie wymiary felgi te same, więc czemu miałoby nie podejść. ;)
ok dobrze wiedzieć hehe ;)
Albo takie ;)Załącznik 17243