najpierw sprawdz bezpieczniki w tablicy rozdzielczej - skrzynka za deklem przed lewym kolanem kierowcy-
usterka o której wcześniej pisaliśmy dotyczy świecenia stałego świateł po włączeniu zapłonu
To jest widok strony w wersji do druku
najpierw sprawdz bezpieczniki w tablicy rozdzielczej - skrzynka za deklem przed lewym kolanem kierowcy-
usterka o której wcześniej pisaliśmy dotyczy świecenia stałego świateł po włączeniu zapłonu
istotnie ten post miał nie być tu ,pomyłka ,są tematy odnośnie braku świateł mijania i czy to jest zapisane w komputerze miało być
tam ,pardon....
O kazało sie że spaliły sie obie żarówki od razu,tylko nie wiem dlaczego bo gdy manipulowałem przy ustawieniach transmitera to poszły te żarówki i gdy podłączyłem do transmitera telefon szlak trafił tez telefon
Wniosek jeden, wywal transmiter. To najgorsza rzecz, jaka została wynaleziona.
https://www.youtube.com/watch?v=0vZrOU5ImsY to jest powód świecenia świateł - u mnie już rozwiązany
Jak zdjąć kierownicę? Nie mam pomysłów na to. W samochodzie rodziców też jest ta usterka świateł.
Widzę, że problem występuje często. Moje ś.mijania też świecą non stop.W sumie nie przeszkadza mi to w eksploatacji ale może dzięki tej instrukcji na Youtube zabiorę się za naprawę .
Niechaj będzie jak fabryka chciała