Doszła pierwsza paczka z częściami. Wieczorem roześlę do zamawiających, co poprzychodziło.
To jest widok strony w wersji do druku
Doszła pierwsza paczka z częściami. Wieczorem roześlę do zamawiających, co poprzychodziło.
Pisałem maila odnośnie części. Do dziś nie otrzymałem info. Może tu mi odpowiesz czy masz sprężyny przód do stilo 1,8 oraz tarcze przód.
Nie ma jeszcze. Na razie przyszło oświetlenie, pompy, klocki, łożyska, żarówki, filtry. Idzie jak krew z nosa, ale powoli przychodzą paczki. Jak niektórzy szczęśliwcy wiedzą ( Ci którzy już dostali części) czas jest bardzo długi, po drodze cła i pośrednicy. Bardzo mi pomogła firma z Krakowa (naprawdę się postarali), która załatwia wszystkie formalności.Wszystko miało przyjśc na dwóch paletach, ale poszło inaczej, nie chcę się rozpisywać, ale wierzcie mi to naprawdę wymaga cierpliwości. Już wiem, że prawdopodobnie kilka pozycji nie przyjdzie, natomiast nie mam dokładnego spisu, bo nasi partnerzy w Turcji i na Bałkanach takimi drobiazgami się nie przejmują i tyle. Czy paleta wyszła - to dopiero wiadomo, kiedy dojdzie. Gość mówi, że wysłał, ale przez Bułgarię, bo tam ma kolegę, który mu pomaga, czy na odwrót .
Druga runda, jeśli będzie, to dopiero po otrzymaniu przez Wszystkich części do Ich aut.