A czemu uparłeś się na komisy? :confused:
To jest widok strony w wersji do druku
A czemu uparłeś się na komisy? :confused:
Nie uparłem się. Przeglądam i wybieram na oko te lepsze ogłoszenia. Niestety jakieś 70-80% to komisy + szukam z Krakowa bądź Śląska więc to też zawęża wybór.
Jeśli chodzi o Bravo to marzy mi się, żeby było takie jak ten (tylko w lepszym stanie ;) ) a większość od prywatnych właścicieli to niestety najczęściej golasy. Żadko trafiają się takie jak ten.
pierwszy link. Cos sie dziwie tym wersja sport. Po pierwsze te wnetrze wyglada na krojone ze wszystkiego innego. Niby super wersja a te pokretla na klimie??to ja mam dynamic i juz z wyswietlaczem.
Dywanikow niema - dlaczego. A pod maska - brak zaslepki PLUS na akumulator - a zbiornik z borygo - Cos sucho w nim. U mnie max to jest lekko powyzej srodka zbiornika tego jakby zgrzewu.
Fiat Bravo tutaj masz wypisane co z jakimi wersjami powinno byc w samochodzie.
Znalazłem takie Bravo, byłem na ASO z nim i zaczynam się zastanawiać czy za bardzo się nie pośpieszyłem :(. Umowa przedwstępna jest spisana, czekam na załatwienie formalności przez właściciela. W ASO powiedzieli, że koszt napraw (wymiana uszczelki w skrzyni biegów i tulej w belce tylnej to koszt pi-razy-drzwi 700zł więc się zgodziłem. Ale wczoraj dzwoniłem do innego serwisu w Krakowie i okazuje się, że wymiana jednej tulei, sama robocizna to koszt ~250zł + koszt części (nie pamiętam dokładnie ale ok. 150zł). Poniżej zamieszczam raport z badania technicznego. Przebieg został potwierdzony.
Załącznik 15969
P.S Jaki polecacie serwis w Krakowie?
http://fiatklubpolska.pl/stilo-444/p...j-belki-13443/
szkoda że nie powiedziałeś by Ci to aso wpisało kwotę na druczek
jeśli to wszystkie problemy to nie wiem dlaczego się zastanawiasz ;]
ja prawdopodobnie jutro odbieram swojego....takze powiem ci ile ja w aso zaplacilem za tuleje i wymiane..Jesli da tobie jakis kierunek myslenia :).....
I co, ile Cię to wyszło @kamilo62?
tuleje belki poprzecznej t. wym. ilosc.3.00 wartosc brutto 351.zl
Tuleje belki tylnej 2szt. 103.34. plus chyba koszt wymiany..niewiem jak oni to licza..
Niestety wygląda na to, że transakcja nie dojdzie do skutku. Co więcej, prawdopodobnie będę woził się z właściciele po sądach :mad:. Znacie firmy zajmujące się sprowadzaniem samochodów z zagranicy specjalizujących się w Fiatach? Zależało by mi na Bravo 150KM czerwony w wersji sport.
Ale objasnil troche co sie stalo. Bedzie zawsze pamiec i info dla innych. Firm nieznam..