Dzięki wszystkim za informacje :-)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki wszystkim za informacje :-)
Ja mam Crome 2,4 i w zimie jezdze na stalowych 16 od Astry z ET 41
Panowie.. upchne felgi z et30 i szer. 8.5j? Tzn tak zeby nie wystawalo poza obrys? Aktualnie mam ori felgi et42 + dystans 7mm i jest jakies 5mm luzu
Wczoraj założyłem felg stalowe 16 6,5J z ET 41. Powiem, że wiele luzu między zaciskami a felgą nie zostało. Może z 5mm ... Wystarczy taki luz??
Dzień dobry Panowie,
Na forum początkuje więc liczę, że nie dostane po uszach na start (naprawdę szukałem na forum i nie znalazłem :)
Mam pytanie dot. ET.
Croma 2010 felgo stalowe 16" - oś tylna - u mnie ET 36. Niestety jedna z felg krzywa jak diabli - szukam po allegro a tam wszystkie ET 37. Czy 1mm różnicy na tylnej osi stanowi jakieś zagrożenie czy śmiało zakładać?
z góry dzięki za pomoc
Będzie dobrze :)
Witam
Panowie takie małe pytanko podobają mi się takie felgi do Cromy:
FELGI 18' 5x110 ALFA ROMEO OPEL SAAB FIAT ! 467 (6080608962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mogę je śmiało zakładać??? (wolę znać opinie fachowców :smile:)
Pzdr
Jakies male te otwory na sruby chyba ze tylko na zdjeciu to tak wyglada. Pytanie ile maja wspólnego z oryginalem
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Mimo wszystko.. nawet mi cos swita ze na alfaholicy ktos takowe kupowal i otwory rozwiercal.
Ladne sa.. przy tym ET ladnie powinien sie komponowac przod.
Dzięki za info. Jeszcze takie mi się podobają :
FELGI TOMASON TN16 18 5x110 OPEL ALFA ROMEO JEEP (6065803541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te to i mnie sie podobaja tyle ze w rozmiarze 19..