To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Niestety z moich informacji wynika iż nowego takiego przewodu raczej nie kupisz .
Spróbuj dopasować może faktycznie ten od Alfy.
A czy próbowałeś (nie wiem jak duże jest to pęknięcie) odtłuścić i owinąć dokładnie taśmą izolacyjną są takie szersze . Ale tymi wąskimi też można coś nie coś podratować.
Nie wiem jakie średnice są na tej z allegro.
Podzwoń jeszcze nr oryginału to 46419786
to juz bylo klejone tasma i puscilo, pekniecie jest prawie dookola takze nie ma co z tego skladac juz, proboje i dzwonie ale jak narazie to nic
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Cytat:
Napisał
wisnix00
to juz bylo klejone tasma i puscilo, pekniecie jest prawie dookola takze nie ma co z tego skladac juz, proboje i dzwonie ale jak narazie to nic
http://www.darma.com.pl/?page=esklep_&pokaz=IMP18941
mam tutaj cos takiego ale nie wiem teraz czy to jest to czego szukam na 100% bo nie ma zdjecia
-
NR części się zgadza tylko czy ją mają ?
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
tak nr czesci sie zgadza, probowalem dzwonic tam ale za pozno juz bo nie odbieraja, ale zadzwonie jutro do sklepu z mojej okolicy skoro mam juz ten nr czesci to bedzie latwiej
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
a czy ten krotki wezyk odchadzacy od tej grubej rury jest potrzebny ?
-
Tak potrzebny .Gazy z silnika idą do spalenia .
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Tak potrzebny .Gazy z silnika idą do spalenia .
Ale z tego samwgo miejsca wychodza dwa wewezyki, jesen wchodzi do tej gumy a drugi idzie gdzies w dol, sa odpowiedzialne za to samo?
-
Nie pamiętam dokładnie , ale ten cienki przewód zamocowany jest na rurce wlewu oleju .Jeżeli tak to jest to odpowietrzenie .
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Nie pamiętam dokładnie , ale ten cienki przewód zamocowany jest na rurce wlewu oleju .Jeżeli tak to jest to odpowietrzenie .
a gdyby zamiast tej rurki zalozyc cos takiego ?
FILTR STOŻKOWY SPORTOWY ODMA na odmę 9,12,25,35mm (4309491536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
-
Jest to jakieś rozwiązanie. Wtedy możesz zastosować ten gruby wąż bez wyjść na małe, a na małe takie filtry .
-
czyli moge cos takiego zrobic i bedzie to dzialalo dobrze? ale skoro tam sa dwa wezyki i jeden nie wchodzi do tej rury to zamiast niego tez ten filterek czy tylko na ten co wchodzi do tej rury ?
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Cytat:
Napisał
KOBRA
Jest to jakieś rozwiązanie. Wtedy możesz zastosować ten gruby wąż bez wyjść na małe, a na małe takie filtry .
jden wezyk wchodzi wlasnie do tej gumy a drugi idzie w dol i tez wchodzi do przepustnicy, oba wychodza z boku od pokrywy silnika, to zamiast tego jednego moge zalozyc ten filterek maly i bedzie dobrze?
-
-
Cytat:
Napisał
lukq
Kup oil catch tank.
co to jest i jak to dziala?
-
Zbiornik na syf z odmy i dolotu
-
ok, a jezeli chodzi o to rozwiazanie z tym filterkiem to byloby ok ?
-
Powinno zadziałać, bo ludzie to montują, lecz nie recze za to
-
chyba bedzie to jedyne rozwiazanie jezeli nie znajde tej czesci
-
a czy po czyszczeniu przepustnicy bede musial jechac podpiac pod komputer czy samo sie ustawi wszystko ?
-
a czy uszczelke pod przepustnice musze kupic orginalna czy moge wyciac ze spacjalnego materialu ?