To jest widok strony w wersji do druku
-
Mam nadzieję, że Ci którzy przyjechali nie żałują. Miło było Was poznać, chociaż jak zwykle nie zdążyłem z wszystkimi pogadać (jakoś tak szybko znikliście :smile:).
Naliczyłem następujące pojazdy:
Fiat Coupe 1 szt
Fiat Croma 4 szt.
Fiat Stilo 1 szt.
Lancia Kappa 2 szt.
Lancia Thesis 2 szt.
Lancia Lybra 3 szt. (+1 niezrzeszona przypadkiem :D )
Lancia Delta III 1 szt.
Lancia Ypsilon 1 szt.
Lancia Y10 1 szt.
Honda Civic 1 szt.
Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach.
-
Mnie też było miło was poznać... Pozdrawiam CiociaE;-)
-
Cytat:
Napisał
wujekp
Mam nadzieję, że Ci którzy przyjechali nie żałują. Miło było Was poznać, chociaż jak zwykle nie zdążyłem z wszystkimi pogadać (jakoś tak szybko znikliście :smile:).
Trzeba będzie zmienić nazwę "Cromanci" na "Znikanci" :smile:
Na następnym spociku liczymy na większą ekipę ;-) Pozdrawiam
-
Dzięki za spocik było fajnie szkoda że nie mogłem dłużej, ale może następnym razem. Dzięki i pozdrawiam.
PS. CI co robili fotki proszę o jakis link do zdjęć.
-
Cytat:
Napisał
irqus
Dzięki za spocik było fajnie szkoda że nie mogłem dłużej, ale może następnym razem. Dzięki i pozdrawiam.
PS. CI co robili fotki proszę o jakis link do zdjęć.
Fotki będą się pojawiały w tym temacie.
A co do następnego razu - nie tak daleko od Krakowa - w Muszynie będzie w tym roku ogólnopolski zlot LKP. Jeżdżący inną włoszczyzną też są mile widziani - zapraszam. To już za półtora miesiąca. Wszystkie informacje w tym wątku.
A o spotkaniach lokalnych - też będziemy informować - razem może być fajniej :smile:
-
Cytat:
Napisał
wujekp
Fotki będą się pojawiały w
tym temacie.
A o spotkaniach lokalnych - też będziemy informować - razem może być fajniej :smile:
No to zapraszamy na kolejne spotkanie. W najbliższą sobotę o godz. 12.30 również w Zajeździe Wielickim. Szczegóły w temacie Przeżyjmy to jeszcze raz - jesienny spot październikowy
Na pewno będą co najmniej dwie Cromy :) Wszelka włoszczyzna mile widziana, a w zasadzie nieważne czym, ważne żeby w dobrym towarzystwie :).
-
Witam :) planujecie w tym roku jakiś spocik w Krakowie ?
-
też chętnie bym się spotkał z fanatykami włoszczyzny :)
-
Witam.
Piszę w tym temacie co by nie robić nowego. Mianowicie mam prośbę do użytkowników Cromy w wersji 150 konnej z automatem czy moglibyśmy się spotkać bo jestem na kupnie i ciekawi mnie jak chodzi w tym automat. Gdyby ktoś miał ochotę i czas to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
irqus
Witam.
Piszę w tym temacie co by nie robić nowego. Mianowicie mam prośbę do użytkowników Cromy w wersji 150 konnej z automatem czy moglibyśmy się spotkać bo jestem na kupnie i ciekawi mnie jak chodzi w tym automat. Gdyby ktoś miał ochotę i czas to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam
maciekpt jest z Krk i ma 150 z automatem napisz do niego może się zgodzi.
-
Jak tylko wpadniesz do Wieliczki to zapraszam
Wysłane z mojego LG-D722
-
Nawet CI PW pisałem. Żaden problem ugadamy się dokłądnie na PW :) dzięki
-
Będę w Krakowie od poniedziałku do piątku,jak by co to dysponuje czasem :)