oo a z tym filtrem to nie wiem bo brat mi go zmieniał a na jaki to nie wiem :) muszę sprawdzić
To jest widok strony w wersji do druku
oo a z tym filtrem to nie wiem bo brat mi go zmieniał a na jaki to nie wiem :) muszę sprawdzić
Ja jeżdżę na filtronie i nie narzekam ale zmieniam sobie co 5 tys km. A przepływke ja zmieniałem tez na boscha. Ja płaciłęm 360 za boscha.
a skąd wiadomo że ta przepływka jest zepsuta? wyskakuje jakis error? czy tak po prostu powinno się ją wymieniać co ileś kilometrów?
kolego Lotos o co ci chodzi z tym :"ps uzywana przeplywka- no ja Cie prosze................. "
my rozmawiamy o "wsadzie " do kompa :) jeśli o to ci chodziło :):):):) ja tez kupiłem nową przepływke :)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
kolego qronax jak jest sprawna to się jej nie wymienia może być jedna dożywotnio, mi zaczęła świrować aż do tego stopnia że czułem to podczas jazdy a logi tylko to potwierdziły więc ją wymieniłem :) i jest o wiele lepiej i trzyma parametry.
Pierburg robi nawet przeplywki dla Boscha i odwrotnie. Jedna z najwiekszych firm dostarczajacych czesci wiec nie martwiłbym sie w ogóle o jakośc częsci. Na pewno wytrzyma długo.
Przyznam ze u mnie przepływka ma 222 000 przejechane i dopiero teraz bede wymieniał ją pierwszy raz