A mnie się całe autko podoba;-)
To jest widok strony w wersji do druku
A mnie się całe autko podoba;-)
Piękna zadbana sztuka, biała czarne fele, z szybami nie przesadz, Stilo zawsze mi się podobało.
znany stilon :) super się prezentuje
Znany? Oo a skąd? I dziękuję za ciepłe słowa o brzęczku
Ahh :)
Dzięki, dzięki kolego :)
Chociaż Stilo vel Brzęczek prezentował się dość schludnie większością głosów to jednak coś się zmieniło. Drobna zmiana jaką jest.... ahhh sami oceńcie czy na plus?
Załącznik 14122
Białe felgi, biały samochód.. Trochę za... biało ;)
koło prezentuje się nie tuzinkowo ale na białej feli szybko bedzie widać zabrudzenia.
Auto wyróżnia się z tłumu innych aut. Mnie się podoba malowanie na biało felg, bo jest inaczej.
Dzięki panowie za opinie naprawdę są one dla mnie cenne i choć auto robię dla siebie to i tak liczę się ze zdaniem innych :) być może ktoś podsunie fajny pomysł.
Swoją drogą felgi pokryte pseudo farba pt. Plasti dip. Latexik w płynie. W dotyku farba jest jak powierzchnia szkolnej tablicy do kredy...aż się boję o jej zarysowania. I choć biały to kolor trudny w utrzymaniu to plan jest taki, żeby w przyszłym sezonie zimowym kółka oddać do Profi malowania na biały połysk.
Jest pro. Posadz trochę niżej i będzie git.
Jeszcze niżej? może zdjęcie źle zrobiłem i wygląda jak by stał wysoko, ale uwierz mi kolego lukq, że to co widać na zdjęciach to już granica rozsądku ;) dupkę fakt faktem ma lekko zadartą...
dzięki i pozdrawiam!
Ps. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, ale postawiłem autko niedaleko głównego deptaka mojej mieścinki i 2 osoby robiły zdjęcie mojemu brzęczkowi :D Także... uśmiech i duma nie schodziła mi do końca dnia :) (mam nadzieję, że nie robili zdjęć co by wstawić na wiocha pl :D ).
Zrób coś z tym tyłem bo to trochę nie bardzo wygląda tak zadarty ? Wygląda jak te samochody co przyjeżdżają z UA się obłowić w towar do Polski :D
Co do ogólnej wysokości nadwozia to pozwól, że zacytuje z innego forum "Nigdy nie jest tak nisko, że nie mogło by być niżej", "Jeżeli nie obciera to znaczy ze jest za wysoko" :D
W tym samochodzie to bym jeszcze widział wszystkie szybki przyciemnione :)
Szybki będą... Na wakacje. Mandaty mnie splukaly trochę :-S a co do wysokości too chyba tak ciulowato zrobiłem zdjęcie, bo aż tak wysoko on nie stoi ;-) a za nisko też nie może być bo zawieszenie nie będzie miało jak pracowac, a i tak wydaje mi się to bardzp nisko. Dzięki za komentarze
Mi się podoba:) dobrze widzę, że nie masz dekielka przy prawym przednim kole?:)
Niestety felgi nabyłem używane i choć mam ten dekielek to ma on pourywane zatrzaski :( ale to jest do zrobienia ;) aaa i to jest lewe przednie ;)
Stałeś kolo Niny prawda? Dobrze kojarzę ze zdjecia?
Jak będę w Lęborku kiedyś to dam znać, zobaczę sobie to stilo na własne oczy
Tak zgadza się :) miałem na myśli lewe a pisze prawe :P