A nie jest to przepraszam za wyrażenie upierdliwe jak się zamówi zły rozmiar ubrań? Co wtedy, mogiła?
To jest widok strony w wersji do druku
A nie jest to przepraszam za wyrażenie upierdliwe jak się zamówi zły rozmiar ubrań? Co wtedy, mogiła?
Axe zależy jaką sklep ma politykę ze zwrotami i czy podaje dobre rozmiary na stronie i rzeczywiste foty. Ja większość dla siebie ubrań zamawiam z Denleya i oni mają wysyłkę za free plus do 30 dni na spokojnie można coś odesłać jakby rozmiar był niedobry i działa to sprawnie a nie że się pitolisz 2 miesiące i czekasz na zwrot kasy... A na stronie przy każdej rzeczy tabela rozmiarów więc można sobie mierzyć i wtedy raczej nie powinno być problemu. Także nie mogiła ;)
I co masz z tego sklepu godnego polecenia?
No teraz ostatnio jakoś w grudniu kupowałem tą kurtkę zimową, jest super ciepła i nie przemaka a do tego moje ulubione moro ;) http://iv.pl/images/46099377459808439886_thumb.jpg a tu masz na stronce https://www.denley.pl/product-pol-46...ley-AK128.html
Też kupiłem w Denleyu kapotę na zimę ;-)
Ja, jeśli już coś zamawiam, to na Allegro :)
dzisiaj wszystko kupujemy w sieci, a w najgorszym przypadku sprawdzamy ceny. Ostatnio polowałem na jakiś mały ciągnik używany do naszego sadu i bez takiej możliwości musiałbym założyć kiosk z gazetami ;)
Jeszcze żeby ceny dostaw były niższe.
zakupy w sieci są oki
Też uważam, że zakupy w sieci są wygodne i opłacalne. Kupuję tak prawie wszystko.
Sam często zamawiałem przez internet jakieś pierdułki Jednak takie porządniejsze rzeczy wolałem kupować stacjonarnie. Teraz zastanawiam się nad jakimś dobrze wykonanym zegarkiem. Jednak stacjonarnie jest drogo. Co sądzicie o kupowaniu przez internet?
Moim zdaniem zakupy w internecie na pewno "dobiją" tradycję. Uważam tak, gdyż obserwuję rozwój świata. Niemniej, dowody może zapewnić tylko czas.
No właśnie... Sama bardzo często zamawiam przez Internet. Dla mnie to nie tylko oszczędność pieniędzy, ale i czasu.
ZaleĹźy o czym mĂłwimy. Tradycyjne zakupy zwykĹych artykuĹĂłw spoĹźywczych nigdy nie odejdÄ w cieĹ zakupĂłw internetowych.
A moim zdaniem nie, bo jest wiele osób, które lubią sobie pomacać, przeczytać etykietkę, 30 razy przymierzyć, odłożyć i po tygodniu po to wrócić - np. moja żona.
Nie sądzę, żeby miały dobić je na amen.
Kurka, mój bank wprowadził opłaty za przelelewy. No masakara jakś.
Ja uważam, że tak. To tylko kwestia czasu ;) Zakupy przez internet są duzo wygodniejsze, pozwalają oszczędzić czas i pieniądze ;p Pewien sklep oferuje dużo toreb w cenach niższych niż sieciówki. To samo dotyczy książek - internetowe księgarnie są duuuuużo tańsze niż np. empik.
Nic takiego się nie stanie. Nikt nie zamawia w necie jednej żarówki bo zapłaci więcej za przesyłkę niż wart jest towar. Ja to zamawiam konkrety i dużo żeby zminimalizować koszty. Ale na wszelki wypadek ubezpieczyłem w banku Raiffeisen transakcje internetowe i teraz to już całkiem luzik. Jakby co to już nie mój problem. Zgłaszam i niech się martwią inni.
Jak kiedyś sklepy internetowe wypierały sklepy stacjonarne, tak obecnie sklepy internetowe wypierane są przez te wszystkie bezpośrednie zamówienia z chin i innych tego typu kierunków, w których ludzie w dużym skrócie kupują bez VAT-u.
Jak powiedziałby klasyk - stare wypiera nowe.
Ale są też takie elementy wyposażenia, których nie kupujemy w Chinach - np pralek, lodówek itd.
Fajnie zostało to tam opisane.