To jest widok strony w wersji do druku
-
ok jak zdejmiesz skrzynię to sprawdź sprężyny (tłumik drgań skrętnych ) na tarczy jak latają luźno to tarcza - ŚMIETNIK
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
nie ma - wystająca część po stronie skrzyni lekko łapiesz śrubami wyśrodkowujesz trzpieniem (chyba 15mm) i dokręcasz potem składasz i ma ŚMIGAĆ !
-
Ok koledzy wielkie dzieki wszystko bedzie na filmiku postaram sie szybko go zrobic:-(( trzymac kciuki by ta tarcza nie nadawala by sie na smietnik:(
-
jakiego krzyżaka?? znaczy się kolega wyjął półoś z mechanizmu różnicowego (skrzyni)? a co w takim razie z olejem??
-
a pewnie nic z olejem - wyciekło ze 100ml i tyle . W różnicowym nie ma go za wiele , wszystko jest w skrzyni i przez obroty wałków dostaje się do różnicowego
-
Kolego moj kochany pisalem wczesniej ze olej nowy dalem, a jutro od rana zabieram sie za wykrecanie skrzyni zajmie mi to okolo 2 godzinki z obiadem nagram filmik i duzo zdjec bede robil na samym poczatku zmierze tarcze jesli wieksza to do tokarza modle sie by to sie udalo.
-
Koledzy dzis wyciagam polos z lewej strony a tam na tym krzyrzaku brak pierscienia caly sie zozpad i wylecial do tej gumowej oslony hmm czyli to nie sprzeglo???? Prosze o szybka odpowiedz na telefon jesli mozna prosze bardzo 601327225 czekam
-
Koledzy, TO nie sprzęgło jest już wszystko ok załatwiłem sobie półoś od uno 1.0 ie skrzynia taka sama więc pasowało dałem na przysłowiową flache to wina tej właśnie półosi dziękuje za pomoc !!!! bez was to już bym poległ !!! teraz czas brac się za chamulce od palio te tarczowe wentylowane :P WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!
-
3 załącznik(i)
-
Nie wydaje mi się żeby skrzynia w 1.0 była taka sama jak w 1.4 (inne przełożenia) ale półosie mogą być takie same. Grunt, że naprawiłeś i autko śmiga.
BTW: Wyciągałeś skrzynie na pustakach, jak na zdjęciu ?