Wtyczka do ECU jest na obudowie czujnika podciśnienia, na ścianie grodziowej
To jest widok strony w wersji do druku
Wtyczka do ECU jest na obudowie czujnika podciśnienia, na ścianie grodziowej
jaki tu musiałbym kupic kabel i w jakiej cenie jest?
Podaj symbol ECU, bo jeśli masz taki jak ja to możesz sobie kupić 10 kabli i żadnym się nie połączysz. W grę wchodzi tylko Examiner w ASO niestety.
Załącznik 10929
dokładnie tak jak turek pisze - posiadam taki sam - jest jakis skaner do tego - bo pamietam jak wgrywałem nowe mapy do sienki to koles sie podpioł chyba jakim z magneti marelli - i nie był to examiner - ale to było w Tychach Ko-Car oni tylko takimi sie zajmują :) ale ogolnie ten model komputera jest mało współpracujący :)
gdzie on jest i sprawdzę ?
Głęboko pod schowkiem pasażera
sprawne rączki chinczyka i dasz rade go odkrecic :)
do tego trzeba brata ;D
huh wczoraj rano ładnie mnie zaskoczył nie chciał odpalić kręcił kręcił i nic załapał i gasł ... ale chyba pompa bo widzę że na lpg jak odpali idzie jak burza a na pb dlawi parka . No ale jakos odpalił przełączył na lpg i śmigał zmieniłem potem na PB i tez jakoś leciał.
ehhhh dziś nie chciał odpalić;/ dopiero po jakimśśśśśś czasie jak aku już klękał udało się ... chyba będą to przewody i świece
Po pierwszych zdjeciach dochodze do wniosku ze moze zalej wiecej benzyny niz krople??Chyba ze wczesniejszy wlasciciel juz pompe zatarl...to niema co ratowac.
rownie dobrze moze byc cewka - posprawdzaj przewód do cewki :) i zobacz czy nei ma pekniec ;)
wymienilem swiece i przeowdy i narazie ok zobaczymy co dalej ;)
przy wymianie widziałem że przerwany jest gumowy wężyk co idzię przy drugiej od prawej strony świecy , od czego on jest ?
Jeżeli chodzi Ci o ten cieniutki to jest on od podciśnienia. Jak był przerwany to miałeś lewe powietrze do silnika i może stąd takie jego zachowanie?
ale dalej jest przerwany .... jakie on ma za zadanie i od czego do czego idzie ;) ? ( oczywiście jutro zrobię )
Idzie od regulatora ciśnienia paliwa na listwie wtryskowej do kolektora dolotowego.
tak może być, ostatnio wymieniałem komplet bo miałem problem z obrotami, raz zgasł raz nie czasem przerywał czasem nie .... koszt to 170 zł i mam spokój .. zobaczymy co następne jebni*..
dokładnie tak strone kierowcy w przegubami mam zrobione juz , czas na druga strone ;) , filtry oleje , progi podloga heheeh
a tak z ciekawości jaki jest koszt wycięcia i wspawania progów no i ze 3 latki na podłodze 20cm x 30cm coś takiego , takie szacowane ile może kosztować?