Fakt przepraszam. Nie będę się tłumaczył taka dolegliwość. Maturę pisałem ale z orzeczeniem lekarza. Będę używał słów której pisowni jestem pewien. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Fakt przepraszam. Nie będę się tłumaczył taka dolegliwość. Maturę pisałem ale z orzeczeniem lekarza. Będę używał słów której pisowni jestem pewien. Pozdrawiam
Właśnie odebrałem Cromkę od mechanika po wymianie łożyska podpory półosi.Łożysko kupiłem w sklepie z łożyskami o szerokości 12mm za 20 zł. Objawy były takie, że każdy stawiał diagnozę inną: skrzynia biegów (automat), łożysko w mechanizmie różnicowym, łożyska kół, opony.A objaw był taki, że ruszając np. z pod świateł była cisza do 50 km/h i gdy puściłem pedał gazu od razu zaczęło wyć aż do momentu zatrzymania. Następne światła i znowu do około 50-60 cisza. Po przekroczeniu 130 cisza, żadnych drgań. Przejechałem na wyjącym łożysku ze 4000km, obciążeń wielkich tam nie ma i chyba dlatego tak długo wytrzymało. Po wymianie błoga cisza i spokój.
witam czy ktoś może napisać ile przejechało łożysko półosi o wysokości 12mm, cena jest bardzo atrakcyjna biorąc pod uwagę że dostałem informacje że oryginalne łożysko mogę mieć w kwocie 291 netto i czas oczekiwania 2-3 tygodni. A może ktoś na forum mam dostęp do oryginału w normalnej cenie i czasie
Łożysko sie toczy już ponad 2 lata,przejechało ze 30tys i dalej cisza :)