przelewem tak. ale nie wężykiem podciśnieniowym który jest podłączony do kolektora. prawdopodobnie regulator do wymiany.
To jest widok strony w wersji do druku
Gdy odpinam wężyk od strony regulatora ciśnienia. To po podaniu przez pompę paliwa odrazu z niego wycieka paliwo . Regulator do wymiany?
tak do wymiany.
POMOCY
regulator cisnienia paliwa wymieniony. z auta dalej czuc paliwem jest duze spalanie. auto to bravo 1.6 16v . auta ma instalacjie gazowa . gdy sie nagrzeje gasnie mi na gazie i na benzynie. gdy daje gazu na benzynie to albo go muli albo szarpie. mam tez problemy z odpaleniem auta musze chwile pokrecic by go uruchomic. czasem pokazuje sie kontrolka od wytrskow po chwili gasnie. kiedys palilo mi bezpieczniki od wtryskow ale juz nie pali. prosze o szybka pomoc. wrazie czego nr tel 669551959
Kompiter prawdę Ci powie,skoro świeciła sie kontrolka od silnika
no niby tak. a od czego moze smierdziec dalej paliwem??
Gdzieś pewnie leci, albo wtrysk leje - trudno powiedzieć.. Za mało szczegółów.
sprawdz czy z drugiego regulatora paliwo nie cieknie.
w wężyku idącym od regulatora do molektora niema prrawa byc paliwa, tymbardziej ze auto nie pracuje dobrze, podejrzewan, ze po odłaczeniu pompki paliwa chociarz nagazie bedzie chodził dobrze, bo teraz to pewnie pracuje na gazie i benzynie jednoczesnie
hm jesli to bd wtrysk lal. bd smierdziec paliwem w aucie??
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
drugi legulator? gdzie sie znajduje? ten co jest na listwie wtryskowej wymienilem bo z niego cieklo paliwo do wezyka ktory wchodzi w kolektor.
z tego co załozyłes, regulator jest jeden
ale poprzednio podpowiadałeś żeby sprawdzić czy z drugiego regulatora nie cieknie paliwo ;) pewnie chodziło o wtrysk. póki nie podłączy się auta pod kompa, to nawet nie ma co zgadywać. ja podejrzewam uwalony wtrysk/wtryski. jeśli pojawiała się kontrolka błędu, to jakiś ślad w sterowniku na pewno pozostał.