dokładnie przetestowałem kilka, ale ten najbardziej mi pasuje
To jest widok strony w wersji do druku
Jest bardzo intensywny,ale na duży plus zasługuje fakt że utrzymuje sie przez długi czas,nie tak jak te najzwyklejsze choinki,po których pozostaje wspomnienie w przeciągu 1 tygodnia. Czasem warto dopłacić do lepszej jakości,nawet w kwestii zapachu:)
a ja kupiłem elektryczny odświeżacz powietrza chyba brise. Ustawiłem czas na 18 minut i sobie psiuka sam :D
A ja na co dzień korzystam z https://www.motointegrator.pl/produk...-tabacco-wklad
Fajny zapach. Szczególnie dla kogoś kto lubi posmak tytoniu.
Długo się utrzymuje. Fakt, nie jest najtańszy, ale coś za coś.
Spróbuj tu, na Motocykle - Amaro Wrocław, różne, różniste akcesoria. Żona kupiła fajny zapach, jak wybierałem alufelgi.
Panowie o spotkaliście się gdzieś z zapachem nowego samochodu?
Ja nie znoszę zapachów które dyndają, bo bardzo mnie to rpzprasza. Chyba że z tyłu powieszę, byle nie w polu widzenia.
New car :D
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja od lat kupuję choineczkę o zapachu New car :D
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja od lat kupuję choineczkę o zapachu New car :D
California Car Scents. Puszka pachnie do 2-6 miesięcy w zależności od pory roku (Im większa temperatura, tym bardziej wyczuwalny zapach) najlepiej na taśme dwu stronną zamocować pod siedzenie kierowcy lub pasażera :) Efekt na pewno zadowalający :)
Pozdrawiam
123MyjeszTy
Świeża kawa wsypana do słoiczka z dziurkami w pokrywce. Zostawia zapach,a po wywietrzeniu pochłania zapachy z auta ,zostaje zapach auta. Wolę to,niż te chemiczne pomysły ,choć niektóre sa całkiem przyjemne
Muszę spróbować z tą kawą. Ja aktualnie testuję nowy wynalazek od Wunder-Baum o nazwie Invisi o zapachu Sport. Całkiem niezły.
Jako ,że chłodniej i wilgotniej,to zapach kawy nie jest silny,ale testowałem w poprzednim aucie w cieplejsze dni i było OK
Już tyle czasu się czaje się na te patyczki, ale skoro wy mówicie, że spoko to w końcu kupię
Cześć wszystkim !
Myślał ktoś z was o zapachach K2 ? :) Posiadamy fajne zapachy w buteleczkach z "drewnianym korkiem", gdzie to my decydujemy o intensywności wydzielania zapachu :)
W związku z tym chciałbym wam zaproponować kilka darmowych próbek, powiedzmy, że wstępnie 5 pierwszych osób dostanie zapach który sobie sam wybierze :)
K2 Vento, do wyboru
ja się pisze na próbkę :)
Poproszę
K2 VENTO FRESH 8 ML
Poprosze
K2 VENTO FRESH 8 ML
Zapach samochodowy w formie zawieszki
skrobniete via tapatalk