To jest widok strony w wersji do druku
-
Popielniczka kierowcy jest zawsze opcją - zwykle z zapalniczką. W mojej Cromie w drzwiach każdego pasażera jest popielniczka. Kiedy kupowałem Grande Punto nie zaznaczyłem popielniczki i zapalniczki bo to kosztowało jakieś absurdalne pieniądze. Dokupiłem później nową popielniczkę na śmieci. Zapalniczki do dziś tam nie ma.
Tym razem mamy innym problem, W żadnej Cromie nie ma wgłębień na kubeczki opisanych w instrukcji obsługi. Nie było takiej opcji.
pzdr
-
Cytat:
Napisał
mrozek
Tym razem mamy innym problem, W żadnej Cromie nie ma wgłębień na kubeczki opisanych w instrukcji obsługi.
pzdr
Chyba znalazłem, ale niestety nie miałem inne puszki pod ręką :lol:
http://img706.imageshack.us/img706/7...0531221153.jpg
-
Ciekawa koncepcja:-) Nie wydaje się by weszły tam 2 standardowe choćby małe kubeczki (napisali kubeczki a nie kubeczek). Poza tym podawanie pasażerowi to troche hardcore ;-)
Ale mam coś jeszcze!
Komu udao się zawiesić torbę z zakupami na haczyki w bagażniku? W Stilo nie było z tym problemu - haki były jak na Janosika! W Cromie torby spadają, bo haczyki są zbyt płytkie.
pzdr
pzdr
-
Tam powinna wejść bez problemu puszka z Colą. Pasażer niestety swoją musi trzymać w ręku, albo zaryzykować i umieścić koło stacyjki ;)
Uchwyty na torby to jest porażka. Za małe.