To jest widok strony w wersji do druku
-
Napiszę teraz takie coś choć wydaje mi się to dziwne i sam tego na 2ch BBMach nie zauważyłem. Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że jak używa się klucza matki to takie numery są, że co 2gie odpalenie auta lampka Code pali.. Ja u siebie to sprawdzałem, kolega jeździ Mareą i tylko takiego kluczyka używa (bordowego - matki) i żadnych numerów z lampką Code nie ma. Dobrze by było sprawdzić ten transponder z kluczyka. Co do jego czyszczenia to raczej jakiś zbieg okoliczności bo jest to element hermetyczny i nie podlegający czyszczeniu. Można spróbować rozebrać obudowę stacyjki i wyczyścić złącze anteny do IMMO - może coś średnio styka i takie dziwne objawy są..
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Ja u siebie to sprawdzałem, kolega jeździ Mareą i tylko takiego kluczyka używa (bordowego - matki) i żadnych numerów z lampką Code nie ma.
Coś w tym jest - kolega jeździ marysią, ma tylko matkę i zapala mi się co jakiś czas kontrolka , nie wiem czy co drugi czy rzadziej ale auto zawsze normalnie odpala.
-
ciągle to samo się dzieje jade podpiąć pod komputer jak cos będę wiedział dam znać bo jak narazie to nie mam czasu:/