Witajcie! Mam podobny problem. Czy wie ktoś jak się dobrać do tych siłowników od strony kierowcy? Które osłony kolejno odkręcać?
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie! Mam podobny problem. Czy wie ktoś jak się dobrać do tych siłowników od strony kierowcy? Które osłony kolejno odkręcać?
musisz demontować radio. Ja zdemontowałem wszystko oprócz niego i nie było dojścia do tych silniczków. można tez połasić się o zdjęcie deski jeśli wyjęcie radia nie pomoże.
proszę o podpowiedz wykonałem ten test i po zakończonym odliczaniu wyskoczyło mi po prawej stronie 02 a po lewej 00
dodam że wczeniej podłączałem samochód pod komputer i wyskoczyły błędy B1901 i B 1902 czyli teoretycznie do naprawy jest siłownik defroster który znajduje się po lewej stronie przy kierownicy ?!?!?!?
Dobrze myślę i może mi ktoś na chłopski rozum to wytłumaczyć, po której stronie jest w końcu coś uszkodzone ?
Witam ja mam troszkę inny problem po teście wyszedł mi błąd 01 z prawej strony z tym że, mój problem polega na tym że klapa sama cały czas zmienia swoje położenie i grzeje najpierw nogi potem kratka potem szyba i tak cały czas !!! Ktoś wie co to może być???
okazało się że winowajcą był siłownik w którym wyłamał sie kawałek plastiku i krecił sie w kółko , dostać sie do niego dało od strony kierowcy i to był nie lada wyczyn :) dodam zdjecia może sie komuś przyda Załącznik 26483Załącznik 26484Załącznik 26485
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
w miejscu gdzie sa dwa wkręty był ten kawałek plastiku :)
Widzę, że bawiłeś się siłownikiem o nazwie "VentFloor", czy "Mieszalnik lewy"?
Powiedz mi, jak myślisz, czy ja mając problem (ciepłe na szybe, oraz twarz kierowcy - reszta załogi ma zimno) też powinienem spróbować się zająćtym siłownikiem?
Mam błędy:
B1901
B1903
Tx,
venommm
mógłbyś pokazać jak się do niego dostałeś? Zastanawiam się jak tego dokonać
Witam.
u mnie pojawiło się coś takiego, proszę o wsparcie w ustaleniu lokalizacji usterki i ewentualnego ratunku ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58e25172a1.jpg
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
SQL ogarnąłeś temat z klima, mam te same błędy. Dodatkowo dmuchawa raz działa raz nie.
A u mnie coś takiego: b1901, b1902, b1903, b1904
Witam wszystkich. U mnie wyskakuje błąd b1903. Jestem laikiem więc nie chciałbym strzelić gafy przy zamawianiu potrzebnej części. Z góry dziękuję.