Witam serdecznie.
Witam czy możecie kto mnie uraczyć historia tejże Cromy : ZFA19400002041041
Coś EPR nie chce zadzialac.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie.
Witam czy możecie kto mnie uraczyć historia tejże Cromy : ZFA19400002041041
Coś EPR nie chce zadzialac.
W eper nie ma historii aut.
Jak chcesz historię to zazdwon do pierwszego lepszego serwisu Fiata i na pewno Ci opowiedzą historię auta po VINie (wiem bo sam tak sprawdzałem)
pozdr
witam czy ktoś może mi udzielić info o ZFA19400002062286
Cześć koledzy klubowicze, mam taką małą prośbę o rozszyfrowanie VIN-u ZAR93200000274461
próbowałem ściągnąć ePer'a ale nie wszystkie linki działają :/
Chciałbym się coś więcej o tym aucie dowiedzieć, a najlepiej jak najwięcej.
Pozdrawiam,:wink:
Witam, sprawdzałem swoją crome na stronie z linku podanego w którymś poście i tam wyskoczyło że ma być kolor wnętrza czarny, ja mam brązowy. Czy jest możliwośc sprawdzenia wyposażenia pojazdu po nr vin tak jak jest możliwe np w ford etis?
Podaję nr vin ZFA19400002112609
W samym eper nie do końca, możesz na alfaholicy.org poprosić, jest tam kilka osób z Aso i mogę dużo powiedzieć na temat danego autka
pezet3 ja natknąłem się na odwrotną sytuację: Croma z ogłoszenia (ZFA19400002115628) ma czarną, skórzaną tapicerkę na zdjęciach a wg ePer powinna być brązowa. Zastanawiam się czy myli się ePer czy auto po jakimś przeszczepie wnętrza?
O jeszcze lepiej, auto, które wspomniałem wyżej jest srebrne a wg ePer kolor zewnętrzny jest czarny. Myślę, że ktoś źle podał VIN w takim razie.
Oczywiście, że ktoś podał błednie nr VIN, czesta zagrywka handlarzy
Chyba masz rację. Z tego co pamiętam to ten sam handlarz miał wcześniej, oprócz tej srebrnej, czarną Cromę z brązowym środkiem więc zapewne VIN jest z tamtej
WITAM. Mam prośbę o rozkodowanie numeru VIN ZFA19400002048413.
prosze o rozkodowanie nr VIN ZFA19400002026242
witam...
dlaczego wpisując vin w podanych stronach nic nie wychodzi...
Proszę o pomoc w rozkodowaniu vin ZFA19400002004051
A mogę cię prosić o pomoc w rozkodowaniu.?
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Aaaa czyli wchodze na podaną stronkę wpisuje vin , kasę przesyłam i vin rozkodowaniu !?
Witam,
Mama prośbę może ktoś odczytać mi kod lakieru z VIN ?
ZFA19400002104047
Na obrazku jest podany kolor tapicerki i poszycia.
Kolor nadwozia: bianco divino nr 296
Dzięki wielkie :)
Andy a gdzie w Eperze jest kod koloru? U mnie się wyświetla tylko kolor wnętrza...