Według mnie pokrowce psują wygląd auta :)
To jest widok strony w wersji do druku
Według mnie pokrowce psują wygląd auta :)
Już raz mylem cała tylna kanapę syn 1.5roku rozlał sok, pół dnia zeszło mi doprowadzenie kanapy do czystości
jeżeli masz w przednich poduszki powietrzne to radze ci zdejmij. Pokrowce sa po to żeby następny właściciel miał ładnie takie moje zdanie. trzeba korzystać póki sie da. w dzisiejszych czasach kiedy mozna tapicerkę tak zaimpregnować zeby nie wsiąkała wody ani nie przywierał do niej brud lub można ja wyprać w kilka minut pokrowce to przeżytek.
Poszukaj dobrego impregnatu to na pewno sprawę ułatwi.
Jakoś dziwnie wygląda łączenie nadkola z drzwiami - jakby krzywo było ;) Po obu stronach :)
tak wyglądają wszystkie łączenia w każdym modelu, taki urok
Załącznik 11119
pomału do przodu
Ładne zegary ;)
z ostatnich informacji przebieg 13k i już zjadł 0.7l oleju, sonda lambda za katalizatorem padła przy 11k wymiana na gwarancji, a tak to toczy się dalej ....
Gratuluję autka. Powiedz mi jak z obsługą tego radia z panelem dotykowym, jest wygodne? No i jak ze spalaniem. Ja mam obecnie bravo '07 i podobny silnikczek, u mnie przy dość dużych korkach w trójmieście spala ok 8,7-9 litrów, w mroźną zimę i upalne lato nawet 10l . Też zamierzam się z kupnem takiej 500L więc jestem ciekaw.
U mnie spalanie wychodzi między 6,5 a 7,5 tylko ze ja mało w korkach jeżdżę więcej cykl mieszany, z radia jestem bardzo zadowolony, pełna obsługa BL książka telefoniczna smsy(zależne od wersji androida na smartfonie) głosowe wybieranie, ekran w rękawiczkach obsłużysz,
A jak u Ciebie z olejem bierze?
olej :-) pewnie. Słyszałem że tak zbudowany jest ten silnik że musi brać. Coś z pracą zaworów, luźno spasowanych czy coś tam. Spalanie u Ciebie całkiem niezłe. Jeszcze raz Gratki
Nie dawno odwiedziłem aso, po 15tys ogólne oględziny stanu i wymiana oleju z filtrem, fiacik toczy się dalej bez problemowo.
witam kolegę 500tkowicza - ja mam od stycznia trekkinga salonowego 1,4 95KM (w zasadzie żona ;-)), co do silnika to mam podobne wrażenia (przesiadka z 2.0 TDCI 140KM była bolesna), autko rewelacja- wygodne miejsce dla 5 osób, świetnie przeszklona kabina = dobra widoczność drogi i ogólnie radość z jazdy - po prostu amore. Dobre plastiki. Co do silnika to nie licz ,że po dotarciu będzie się lepiej zbierał ;(. Jak naciśniesz tak do 4000 obrotów to coś tam pojedzie - ale z wyprzedzaniem na wąskiej drodze uważaj! Za to w mieście - jak jeszcze właczysz funkcję CITY to robisz piruety i śmigasz jak chcesz. Pozdrowienia
już poszło na liczniku 40tyś ogólnie zadowolony i wymiana płynów eksploatacyjnych na bieżąco,
aktualizacja stanu technicznego[przy przebiegu 54200], pod maskę zawitała instalacja gazowa marki stag, co tu dużo pisać oszczędność oszczędność. Tutaj mały podgląd